mancarimi ale labiilor
am simptomele candidei, cu scurgeri mai abundente si mancarimi, fiind si insarcinata. ma intereseaza sa stiu daca poate devia in herpes vaginal. sotului meu de un an si jumatate a inceput sa i se dezvlte la gura herpes. poate fi vreo legatrua? multumesc
1 comentarii
daca e candida, e candida, o forma nu trece in alta, adica ea nu se transforma in virus, asta-i clar. Poate ca ai herpes, el poate coabita cu candida, dar ai fi prea ghinionista sa fie asa. Trebuie facuta analiza, ce mai stai? herpesul se transmite prin secretii, rufe contaminate, tu acum nu ai de ce sa te mai feresti, ca ai intrat in contact cu virusul, important e daca la tine se va manifesta intr-o zi sau nu, e problema de imunitate.Fiind insarcinata se complica putin situatia, poti cauta pe net despre herpes si cit de periculos ar fi la gravide, eu chiar nu-mi mai amintesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 0poate fi candidoza?
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 4am si eu o problema...
- 0Mancarimi vaginale, nevoia de a urina
- 1Besici sub capul penisului
- 2infectie vaginala
- 0Vaginita?
- 0Usturime si mncarime
- 2Probleme genitale
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 2Boli ale vaginului
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 2Prietena mea are o problema
- 2Mâncărimi capul penisului
- 1mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala