marire sani - recomandari
Buna seara!De ceva timp, citesc aceasta rubrica a forumului si abia acum mi-am facut curaj sa postez.
Imi doresc f.mult o operatie de marire a sanilor si m-am hotarat pt luna octombrie la domnul doctor Nae Sorin.Va rog din suflet, mentionati-mi ce fel de anestezie ati facut(masca, injectie etc), stiu ca este cu generala, eu sunt f.fricoasa.Mentionez ca sunt micuta de inaltime( 1.55), 45 kg.Va multumesc!
Imi doresc f.mult o operatie de marire a sanilor si m-am hotarat pt luna octombrie la domnul doctor Nae Sorin.Va rog din suflet, mentionati-mi ce fel de anestezie ati facut(masca, injectie etc), stiu ca este cu generala, eu sunt f.fricoasa.Mentionez ca sunt micuta de inaltime( 1.55), 45 kg.Va multumesc!
buna mam programat pentru operatia de marire de sani in ianuarie la Dna doctor Adina Albers cine imi poate zice mai multe despre ea ast raspunsuri.multumesc
Buna fetele. Si eu m-am decis sa fac mărire de sani. Ati auzit ceva de polisano din sibiu? De doctorul axinte sergiu?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 7durere persistenta la sani
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 7Gustul sfarcurilor
- 7Iritatii pe ambii sani
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 14ridicare sani
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 1Am sanii foarte tari
- 1implant mamar - recomandari
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 13Chisturi la san
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
Mai multe informații despre: Sanii Estetica sanilor Marirea sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: