marire sani - recomandari
Buna seara!De ceva timp, citesc aceasta rubrica a forumului si abia acum mi-am facut curaj sa postez.
Imi doresc f.mult o operatie de marire a sanilor si m-am hotarat pt luna octombrie la domnul doctor Nae Sorin.Va rog din suflet, mentionati-mi ce fel de anestezie ati facut(masca, injectie etc), stiu ca este cu generala, eu sunt f.fricoasa.Mentionez ca sunt micuta de inaltime( 1.55), 45 kg.Va multumesc!
Imi doresc f.mult o operatie de marire a sanilor si m-am hotarat pt luna octombrie la domnul doctor Nae Sorin.Va rog din suflet, mentionati-mi ce fel de anestezie ati facut(masca, injectie etc), stiu ca este cu generala, eu sunt f.fricoasa.Mentionez ca sunt micuta de inaltime( 1.55), 45 kg.Va multumesc!
buna mam programat pentru operatia de marire de sani in ianuarie la Dna doctor Adina Albers cine imi poate zice mai multe despre ea ast raspunsuri.multumesc
Buna fetele. Si eu m-am decis sa fac mărire de sani. Ati auzit ceva de polisano din sibiu? De doctorul axinte sergiu?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 50Nodul la san
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 7Iritatii pe ambii sani
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 6Microchist si nodul la sani
- 15Nodul sau chist?
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 0Marire sani
- 12Implanturi mamare
- 1implant mamar - recomandari
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 13cancer la san
- 21proteza san stang