Marirea penisului

02-05-2010
eminem0142001
Nu este medic/terapeut
eminem0142001
Buna ziua, cu cateva zile in urma am inceput niste exercitii pentru marirea penisului (penisul meu este de 14 cm), mai precis exercitii de tip streching si jelqing. Am citit pe net cum ca exercitiile de streching iti pot deteriora, lungii ligamentul suspensor al penisului. Este acest lucru adevarat sau ma ingrijorez degeaba? Exercitiile jelqing sunt mai sigure in acest capitol?
Multumesc anticipat!
14 comentarii
0
02-05-2010, ora 11:34
eminem0142001
Nu este medic/terapeut
eminem0142001
Inca o intrebare: ligamentul suspensor mai slab duce la impotenta?
0
08-08-2010, ora 00:37
sexpert
Nu este medic/terapeut
sexpert
salut.si eu am folosit extenderul 2 luni in fiecare zi 2 ore.am castigat jumate de cm in erectie si 2cm in stare flasca.daca vrei rezultate rapide inainte de un act sexual cumparati o pompa d marire, o umplii cu apa calda, introduci penisul si pompezi.de grosime o sa fii foarte satisfacut cateva ceci de minute.viziteaza si o farmacie naturista, cumparati ceva pentru potenta.daca ai probleme cu tensiunea sau cu inima nu iti recomand sa iei nimic de genu.Sanatate!
0
05-06-2013, ora 09:37
dorin11
Nu este medic/terapeut
dorin11
Pastilele astea sunt recent bagate pe piata din Romania. Eu am facut acum 2 ani un tratamnet cu ele, dar le-am cumparat din Polonia. Sunt ok suplimentele. Nu ajuta doar la marirea penisului ci sunt bune si pentru imbunatatirea vietii sexuale. Cel putin asa am simtit eu:).
0
12-08-2013, ora 11:26
valyf
Nu este medic/terapeut
valyf
Daca ai probleme cu tensiunea nu ti se recomanda nici un produs care are ca efect accelerarea circulatiei sangvine. Ori suplimentele pt marirea penisului, tocmai pe asta merg pe cresterea fluxului sangvin. Si eu as lua niste suplimente, dar din pacate sunt cu tensiune. O sa astept sa apara ceva pe piata, care sa-i ajute si pe cei care au tensiunea marita! De operatie nici nu vreau sa aud, fiindca e mult prea riscant!
0
22-08-2013, ora 10:51
dragomirs
Nu este medic/terapeut
dragomirs
In cazul meu a functionat de minune un supliment pe baza de plante numit NaturalXL.L-am cumparat de pe un site strain, dar apoi am vazut ca exista si in Romania asa ceva. Suplimentul s-a mulat perfect pe tipul meu de metabolism pentru ca in 6 luni de tratament am pus aproape 3, 5 cm. Avand in vedere ca prin operatie nu se pot obtine decat pan ala 2 cm si ca se poate face doar cu programare anticipata ce poate dura ceva timp eu sunt dstul de multumit! Ideal ar fi ca rezultatele astea sa ramana pentru ca am citit de curand ca exista posibilitatea ca rezultatele sa fie temporare!
0
05-09-2013, ora 10:20
cazimir20
Nu este medic/terapeut
cazimir20
Ti-a produs vreun efect advers NaturalXL? L-as incerca si eu, ca vad ca tot mai multa lume vorbeste dspre el. Adevarul e ca decat sa iei diverse produse care au ingredienti chimici, mai bine iei suplimente. Nici interventia chirurgicala de marire nu e atat de la indemana pt orisicine. Singurul risc in cazul unor astfel de suplimente este ca produsul sa nu reactioneze foarte bine pe anumite tipuri de metabolism si atunci nici rezultatele nu sunt atat de specataculoase.
0
27-09-2013, ora 14:14
dragomirs
Nu este medic/terapeut
dragomirs
Pana acum nu mi-a produs nici un efect advers si asa sper sa fie si de aici incolo! Pana acu am ramas cu rezultatele pe care le-am obtinut! Sper sa fie asa si in continuare!
0
09-10-2013, ora 10:23
cazimir20
Nu este medic/terapeut
cazimir20
Am inceput si eu tratamentul cu Natural Xl. Sper sa nu fie doar vorbarie si produsul sa functioneze. In general am inteles principiul dupa care functioneaza, dar acum mai depinde si metabolismul meu sau cum raspunde organismul meu la tratament. Sper sa raspunda bine si sa reusesc sa-mi maresc dimensiunea. Pentru mine conteaza foarte mult acest lucru!
0
24-10-2013, ora 10:08
dragomirs
Nu este medic/terapeut
dragomirs
Ceva, ceva tot o sa pui indiferent de metabolismul pe care il ai. Important e sa urmezi intocmai tratamentul si sa iei tratamentul pana la capat. Foarte multe persoane fac greseala sa nu urmeze intocmai tratamentul si din cauza asta nu ajung la performantele pe care si le doresc!
0
13-11-2013, ora 10:34
cazimir20
Nu este medic/terapeut
cazimir20
Am terminat prima cutie din acel tratament de care va spusesem si observ ceva modificari in dimensiunea penisului! Sunt intr-adevar foarte mci, dar macar se observa ceva si asta imi da speranta sa continui tratamentul. Ce ma mira pe mine este ca am rezultate foarte bune pe partea de erectie si de rezistenta in timpul unei partide sexuale. Si daca as ramane doar cu cele 2 rezultate din urma, tot as fii multumit!
Macar mi-am imbunatatit viata sexuala:)
0
03-12-2013, ora 10:33
dragomirs
Nu este medic/terapeut
dragomirs
Asa este. In prima parte a tratamentului nu vei observa modificari in marimea penisului, dar o sa iti imbunatatesti destul de mult viata sexuala. Vei avea o erectie mai puternica, vei rezista mai mult in timpul actului sexual iar orgasmele vor fi mai puternice. Incepand cu a doua luna de tratament vor aparea si modificari in marimea penisului. Totusi rezultatele depind in functie de organismul fiecarei persoane si de aceea rezultatele apar diferit in timp. Unii au rezultate mai devreme, altii mai tarziu si la fel este si cu centimetrii.
Ideea e ca rezultate vor fi pentru toate persoanele care urmeaza tratamentul indiferent de metabolism!
0
27-01-2014, ora 10:18
microbistu
Nu este medic/terapeut
microbistu
Sper sa nu fie doar vorbe goale ce scrie la ei pe site, pt ca am luat si eu astazi 3 cutii de NaturalXL. Pana sa iau pilulele astea am citit foarte mult pe sit-urile straine despre produsul asta. Acolo am gasit foarte multe lucruri faine despre produsul asta. Partea nasoala la mine e ca am si probleme de erectie, iar din ce m-am documentat asta ar contribui si la imbunatatirea erectiilor. Asa ca daca nu o sa obtin rezultate prea mari in dimensinea penisului, macar sa reusesc sa-mi imbunatatesc viata sexuala. E destul de frustrant sa vrei sa iti satisfaci partenera si sa nu poti sa faci asta din cauza unor probleme biologice.

Voi v-ati gandit vreodata sa apelati la interventia chirurgicala pentru a va mari penisul?
0
29-09-2016, ora 15:16
georgecluj
Nu este medic/terapeut
georgecluj
Vad ca postul asta n-a mai fost actualizat de 2 ani, baieti, tehnologia si medicina a evoluat. Lucrurile s-au mai schimbat, inainte sa ajungeti la cutit, mai bine incercati produse care sunt deja testate si recomandate de altii ca voi.
Nu credeti tot ce vedeti la teleshopping. Un amic de-al meu e obsedat si a incercat tot ce e pe piata sa-si mareasca penisul. A cheltuit tona de bani pe prostii.
Sincer, singurele produse care functioneaza sunt pompele gen bathmate si pastile cu concentrat MARE de plante, cum e xtrasize.
Asta e un video educational care prezinta top metode de marirea penisului cu produse care sunt recente 2016 si care sunt cele mai ok de pe piata: -------------*

va salut, succes

(*modificat de admin)
0
10-06-2018, ora 11:35
Rafaelo1988
Nu este medic/terapeut
Rafaelo1988
Vreau și eu un Facebook de la cineva care a folosit narural xl sa știu dacă se merita sau orice Facebook de la o persoana reala care a folosit ceva sa dea rezultate. În prezent eu fac exerciții jelq și kegel. Program ( 5 min încălzire, 5min întindere și 10 minute jelq ) iar kegel cat de mult pot..ma puteți găsi pe Facebook la numele Lixandru cornel razvan sau la adresa de mail--------*..mulțumesc
Sau ceea ce fac eu da rezultate? ?aștept răspuns

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •