Masaj dupa accident vascular

As dorii sa stiu daca o persoana a trecut de un accident vascular cerebral in urma cu 2luni si a ramas cu pareza partea stanga are 83 ani, poate sa foloseasca o husa de masaj cumparata din comert? Exista containdicatii in cazul de fata? Multumesc!
5 comentarii

Eu cred ca dati banii degeaba pe husa, intrucit e statica, mai bine cumparati un aparat care ajuta la miscare si efort, oricum sa stiti ca din cauza nefolosiri musculaturii, piciorul se va subtia din cauza atrofierii musculaturii. Am o cunostinta si i-am dat multe aparate ptr miscare, face zilnic de 2-3 ori dar tot nu e suficient, piciorul e mai subtire dupa 4-5 ani de la AVC si e mai tinar.

Mulumesc pentu parerile tale ai f.f.multa dreptate dar nu ne permitem sa cumparam aparate ptr.recuperare.vroiam sa stiu daca face rau neurologic si circulator ptr. Ca ne e frica sa o punem pe el. Multumesc mult ptr.sfaturi.

Nu ma scrieți cu litere de tipar.
Din punct de vedere neurologic nu e nici o problema, circulator nici atit, masajul e static, din contra are nevoie de mai multa circulație la vârsta lui.
Din punct de vedere neurologic nu e nici o problema, circulator nici atit, masajul e static, din contra are nevoie de mai multa circulație la vârsta lui.

MULTUMESC Lucrati in domeniul medical daca nu va suparati?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Sanse de recuperare?
- 3efect al AVC: paralizia muschiului esofagian, .imposibilitatea de inghitire
- 4mana amortita
- 0Recuperarea limbajului dupa AVC, traumatisme
- 1Avc si depresie
- 2Accident vascular cerebral șanse de supraviețuire
- 0Accident vascular cerebral ischemic
- 1Avc ischemic subacut predominant braxial
- 0Accident vascular cerebral hemoragic Interpretare RMN
- 2Urgent rog pareri ! Tatal meu a suferit un accident vascular ishemic si a ramas cu pareza pe dreapta
- 0Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
- 1Accident vascular cerebral ischemic lacunar tranzitoriu
- 0Cam cat dureaza recuperarea dupa AVC Ischemic?
- 0Dementa post AVC
- 0Analize după avc
- 0Va rog ajutati-ma - AVC ischemic
- 1Diaree post avc
- 3Rugaminte- AVC Sunt șanse să-si revină, să meargă, sa vorbească clar, să aibă viata cea dinainte?
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: Recuperarea pacientului dupa AVC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: