Mastopexie cu implant

19-10-2022
Ade Diana
Nu este medic/terapeut
Ade Diana
Buna, sunt noua aici.
Urmeaza sa imi fac o mastopexie cu implant.
Am sanii foarte mici si lasati dupa cele 2 sarcini(si cateva vergeturi)
Am programare pentru consultatie, deci inca nu stiu ce tip cicatrice voi avea, dar la cat sunt de mici as zice maxim lollipop. De asemenea as merge pe implant rotund daca medicul nu insistta pe anatomic.
Am 160 cm cupa A mare cu indulgenta.
Este cineva care a trecut recent printr-o operatie de mastopexie si poate povesti cum a fost?
1 comentarii
0
14-09-2023, ora 21:20
R1996
Nu este medic/terapeut
R1996
Buna seara tuturor! Am dori si eu sa aflu daca este normal ca dupa o luna de mastopexie+implant+micsorare areola este normal ca sanii sa fie deformati si unul chiar este pastrat in partea de jos. Doctorii mi au spus ca o sa se rotunjeasca dar dureaza cam 6 luni. As dori sa stiu daca cineva a mai fost in aceasta situatie si daca raman asa sau se rotunjesc. Sunt foarte ingrijoarata, pana nu vad rezultatul final nu pot sta linistita. Nu imi plac deloc asa patrati in partea de jos.
Ce tine de dureri nu am avut, doar un mic discomfort si o presiune. Parte grea este dormitul pe spate, dureri de spate, si nu ai multa forta si nu poti face miscari bruste, in restul e totul suportabil si chiar a fost mai ok decat ma asteptam.
Vazand poze cu femei ce au facut aceeasi interventie parca nu se vad asa patrati nici dupa 2 saptamani si la mine da. Asta ma ingrijoreaza. Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul