Masturbare frecventa...

18-06-2010
utilizator_62460
Nu este medic/terapeut
utilizator_62460
Salut, am o problema, ma masturbez cam de 1-3 ori pe zi, depinde cum ma simt, sunt inca virgin, prietena mea la fel, dar urmeaza sa trecem la treaba.Poate sa imi afecteze viata sexuala masturbarea?
Va Multumesc!
3 comentarii
0
18-06-2010, ora 23:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn, masturbarea nu aduce niciun beneficiu, nici fizic, nici mentalo-psihic şi nici atât spiritual, deci...faceţi tot posiblul să vă inhibaţi dorinţa de a continua această practică imorală.


Toate cele bune şi multe binecuvântări divine!
Cu respect,
Mr. Nick
0
03-07-2010, ora 03:38
coffee
Nu este medic/terapeut
coffee
1-3 ori pe zi e o frecventa perfect normala pentru un adolescent. Cel mai probabil, masturbarea o sa-ti afecteze viata sexuala in mod pozitiv. Te obisnuiesti cu propriul corp si cum functioneaza.
0
03-07-2010, ora 21:32
sunsolaris2000
Nu este medic/terapeut
sunsolaris2000
Am citit in mai multe locuri ca e sanatos.Inclusiv fanteziile sexuale.Deoarece te relaxeaza si te ajuta sa elimini niste secretii hormonale care se asimileaza pe parcurs daca nu le elimini.Si la un moment dat tot trebuie sa faci ceva sa te scapi.Mai bine masturbare decat trisare in relatie.Sau, intreaba de niste medicamente homeopate/ceaiuri care sa-ti mai diminueze necesitatea.Ai multa dopamina in corp si ai nevoie de prolactina, cea care spune stop nevoii.Uite cateva site-uri de documentare(doar ca o paranteza), care sa-ti fie ca un sfat in relatie.Aceste site-uri expune un caz(legat de hormoni)in care un cuplu se "dezintegreaza" ajungandu-se, de cele mai multe ori la divort sau inselatorii.Considera-l ca un sfat preventiv, pt a avea o buna relatie atunci cand vei incepe viata aceea... http://www.reuniting.info/sex_addiction_has_devastating_effects (a man"™s confessions ; http://www.reuniting.info/the_wrong_masturbation_advice
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  •