Medic|Spital|Analize pt reflux esofagian

02-07-2010
raluca radu
Nu este medic/terapeut
raluca radu
Buna! V-am mai scris despre fetita mea, cea cu care am avut multe probleme (reflux esofagian, otita, greutate mica si refuzul hranei). Ideea este ca as dori sa merg cu ea la un consult la un medic de la un spital din Bucuresti pentru efectuarea unor analize si nu stiu mai precis unde pot merge. Acum fetita are aproape 7 luni si aproape 7 Kg. Mananca tot lapte Humana Ar (cam peste 700 ml) + 3 mese pe zi ( piure de fructe, legume, carnita de pui pasata, galbenus de ou, branzica, iaurt, cereale, cam intre 40 - 70 ml pe fiecare din cele 3 mese). De vomitat in ultimul timp nu a mai vomitat (am inceput sa-i dau sirop Sanzyme) insa mananca foarte greu, iar laptele ca si pana acum tot in somn. Nu i-am dat in schimb deloc alimente cu gluten (paste, biscuiti, painica) pentru ca mi s-a spus ca are intoleranta. cu toate eforturile mele i-a foarte putin in greutate. Alimentele solide introduse observ ca le-a tolerat foarte bine. In schimb este tot foarte constipata. As vrea sa ma indrumati la un medic pentru efectuarea unor analize sa vad daca are intoleranta pentru a sti ce alimente sa-i dau pe viitor. Va multumesc si astept raspunsul Dvs. in special de la d-na Dr. House care m-a indrumat de fiecare data.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul