Medic|Spital|Analize pt reflux esofagian
Buna! V-am mai scris si in alte randuri despre problemele bebelusului meu (relux gastro-esofagian, otita, greutate mica, refuzul biberonului). Fetita mea acum are aproape 7 luni si aproape 7 Kg. Mananca tot lapte Humana AR putin peste 700 ml/zi. In plus de putin timp mai mananca si de 3 ori pe zi hrana diversificata intre 40-70 ml de fiecare data (piureuri de fructe sau legume, piept de pui pasat, galbenus de ou, branzica, iaurt, cereale, cam atat i-am dat pana acum). Cam de cand i-am introdus cele 3 mese nu prea mai mi-a vomitat. Ii dau cam de aproape 10 zile si sirop Sanzyme. In schimb ia foarte putin in greutate cu toate eforturile mele. Cu lingurita mananca foarte greu iar lapte bea tot numai in somn. E foarte mofturoasa spre deosebire de alti copii. Alimente cu gluten nu i-am dat deloc (paine, biscuiti, paste) pentru ca asa mi s-a recomandat cand am fost internata cu ea si ma gandesc ca si din acest motiv nu ia in greutate. Ce mancare as putea sa-i mai dau si daca as putea incerca si alt lapte pentru ca la 4 luni cand am incercat sa il schimb mi s-a dat peste cap. (Daca as putea incerca cu lapte de vaca -este singurul care nu i-am dat). Cu constipatia am totusi probleme - de cand il dau cele 3 mese face numai cu supozitor sau termomentru foare tare - ca niste pietricele. Din toate aceste motive as dori sa merg sa-i fac niste analize la un spital din Bucuresti dar nu stiu unde sa merg mai precis. As dori sa-mi recomandat un doctor bun de specialitate si un spital anume. Vreau sa i se faca niste analize precise la stomac dar si in ceea ce priveste intoleranta sa alimentara. Vreau tratament pentru reflux. Astept ca de fiecare data raspunsurile dvs. si in special alei d-nei Dr House. Mii de multumiri!
1 comentarii
Buna! Si fetita mea de 3 luni are reflux, probabil ca nefiind tratat cum trebuie a facut esofagita de reflux. Noi facem tratament cu Motilium si Gaviscon sirop, dar nu se gasesc in Romania, trebuie comandate din afara. Poti sa mai incerci Motilium si Losec capsule ( dizolvate in apa), astea se gasesc in orice farmacie, dar trebuie sa intrebi un medic cum se administreaza. La cte luni ai inceput diversificarea?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate