medicament in timpul sarcinii
buna ziua! am si eu o mare problema. eu am migrene. de vreo catva ani... acum am hoatarat sa facem al doilea bebe. pe data de 09 mai am avut contact (pana atunci neam protejat) eram in perioada fertila. pe data de 23 mai (la doua sapt) am luat un sumatriptan pt ca debuta o migrena, mia trecut, duminica iar m-a palit durerea de cap si am luat un paracetamol sinus si quarelin+piracetam. luni iarasi ma durea capul si am luat iar un sumatriptan. de marti am zis gata fara medicam. o sa ma programez luna viit la un ginecolog dar pana atunci as dori un raspuns cat de cat. apropo luni am (25 mai) am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. am tot navigat pe net si am citit despre embrion si e ca o ruleta ruseasac ori il afecteaza chiar dak ink nu sa fixat in uter ori nu pateste nimic in primele 2 sapt. as dori sa stiu daca il afecteaza pe bebe medicamentele mele. pentru ca ne dorim foarte mult bb-ul acesta si sper sa nu fi facut ceva iremediabil. va multumesc
1 comentarii
Stai linistita pentru ca in perioada in care ai luat tu medicamentul nu avea cum sa afecteze fatul pentru ca nu era formata placenta si deci nu avea cum sa-l afecteze. Eu am luat intre saptamanile 4-5 Ciprinol(un antibiotic f puternic) si bebe nu are nimic. Multa sanatate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare