medicament in timpul sarcinii

28-05-2009
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
buna ziua! am si eu o mare problema. eu am migrene. de vreo catva ani... acum am hoatarat sa facem al doilea bebe. pe data de 09 mai am avut contact (pana atunci neam protejat) eram in perioada fertila. pe data de 23 mai (la doua sapt) am luat un sumatriptan pt ca debuta o migrena, mia trecut, duminica iar m-a palit durerea de cap si am luat un paracetamol sinus si quarelin+piracetam. luni iarasi ma durea capul si am luat iar un sumatriptan. de marti am zis gata fara medicam. o sa ma programez luna viit la un ginecolog dar pana atunci as dori un raspuns cat de cat. apropo luni am (25 mai) am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. am tot navigat pe net si am citit despre embrion si e ca o ruleta ruseasac ori il afecteaza chiar dak ink nu sa fixat in uter ori nu pateste nimic in primele 2 sapt. as dori sa stiu daca il afecteaza pe bebe medicamentele mele. pentru ca ne dorim foarte mult bb-ul acesta si sper sa nu fi facut ceva iremediabil. va multumesc
1 comentarii
0
10-07-2009, ora 13:42
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Stai linistita pentru ca in perioada in care ai luat tu medicamentul nu avea cum sa afecteze fatul pentru ca nu era formata placenta si deci nu avea cum sa-l afecteze. Eu am luat intre saptamanile 4-5 Ciprinol(un antibiotic f puternic) si bebe nu are nimic. Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul