menstruatie intarziata sau sarcina?
mentionez ca in martie nu mia venit ciclu/ ultimul contact sexual avandul pe 3 februarie/dupa un cntrl la medic(pe 26.03) mi sa confirmat ca nu este sarcina si mia prescris duphaston/dupa 10 zile mia venit ciclu si a fost unul normal/de atunci am avut in fiecare luna regulat la 27 zile/am dureri f mari in partea stg simt de parca as avea ceva inauntrul meu(miscandu-see mereu.INTREBARE: posibil sarcina???multumesc!
6 comentarii
1.o sarcina ar fi inceput sa se vada dupa atatea luni...si totusi crezi ca s-ar putea sa fii insarcinata
2.un medic iti confirma ca nu esti insarcinata...in continuare, ai dubii
3.ai avut menstruatie regulata 3 luni...si totusi mai ai indoieli
Concluzia???NU ESTI INSARCINATA
Pentru dureri, prezinta-te la un consult...ecografie abdominala si eventual o vizita la ginecolog
2.un medic iti confirma ca nu esti insarcinata...in continuare, ai dubii
3.ai avut menstruatie regulata 3 luni...si totusi mai ai indoieli
Concluzia???NU ESTI INSARCINATA
Pentru dureri, prezinta-te la un consult...ecografie abdominala si eventual o vizita la ginecolog
Motivul pt care ma ingrijorez este ca: 1. la primul copil, desi am avut ciclu normal, la un cntrl de rutina pe care il efectuam anual la ginecolog, mi s-a spus ca am 3 luni si jumatate de sarcina(astfel am devenit mamica) 2.la al 2 lea copil fiind foarte slaba, fiindu-mi f rau, neputand sa mananc mai nimic, sarcina a inceput sa mi se vada la 5 luni si un pic
va multumesc mult si cu siguranta voi merge la un ginecolog.
va multumesc mult si cu siguranta voi merge la un ginecolog.
Buna ziua. Raspundeti-mi va rog daca o radiografie la masea iti poate afecta intarzierea ciclului mentrual?
Va rog din suflet astept rasp!
Va rog din suflet astept rasp!
Buna ziua!
La cate zile dupa contactul neprotejat se poate face testul de urina, pentru a vede daca sunt insarcinata? Cel de urina, am inteles ca dupa 15 zile.
La cate zile dupa contactul neprotejat se poate face testul de urina, pentru a vede daca sunt insarcinata? Cel de urina, am inteles ca dupa 15 zile.
buna...mi-a intarziat ciclul 15 zile( trebuia sa vina pe 11 iulie si mi-a venit pe 27 iulie), apoi a venit pt 2 zile, prima zi a fost normal, iar a doua zi foarte putin.in toata perioada asta m-am simtit foarte rau, greturi, ameteli, o foame continua (ma trezeam si noaptea sa mananc). Mi-am facut totusi un test de sarcina. dar a iesit negativ, eu totusi ma simt rau, exista posibilitatea sa fiu insarcinata si sa fi gresit testul? totusi testele, am vazut, ca sunt 99% sigure...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 4Sarcina?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 3sunt insarcinata? rog parerea unui medic
- 2Insarcinata?
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 0Posibila sarcina?
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 1Menstrutie intarziata
- 0Posibila sarcina??
- 1Sunt gravida?
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 1Contraceptie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei