Mi-a intarziat cm 7 zile.Test sarcina negativ.Ar putea totusi fi o sarcina?

05-04-2016
andreeablondy
Nu este medic/terapeut
andreeablondy
Buna ziua. Am 30 de ani sunt casatorita si astept cu nerabdare un bebe. De 7 zile astept sangerarile(adica nu le astept :) ) Mi-am facut azi test de sarcina dar a iesit negativ :(... in ziua 5, 6, 7 de intarziere am avut stare de voma dimineata si un discomfort abdominal.
Ar putea fi o sarcina si sa nu o fi detectat inca testul? (Nu vreau sa cred ca greturile de dimi sunt autosugestie)
Mentionez ca am cm regulat.Va rog sa-mi dati un sfat...momentan traiesc in austria...daca eram in tara eram din ziua 1 la ginecolog :)
Pot sa mai sper??
11 comentarii
2
16-04-2016, ora 13:34
andreeablondy
Nu este medic/terapeut
andreeablondy
Mi-a confirmat ginecologul. Sunt INSARCINATA
1
26-04-2016, ora 00:34
Cora 17
Nu este medic/terapeut
Cora 17
Felicitări draga mea!!! Si eu am o situaţie similară: Imi doresc un bebe foarte mult. Am 39 de ani. Am făcut un test de sarcină pe data de 22.042016 si a iesit negativ, am mai făcut unul astazi si parcă se vedea ceva.parcă :) Ciclul meu este neregulat. dacă ar fi de 28 de zile deja a intârziat 4 zile dacă e mai lung de 28.sincer nu stiu când ar trebui să vină.speeer din tot sufletul să fiu insărcinată. postarea ta mi-a dat puţină speranţă!
Sarcină uşoară îţi doresc!
0
26-04-2016, ora 00:37
Cora 17
Nu este medic/terapeut
Cora 17
PS: şi eu am greaţa dar mai ales seara, mă dor sânii, şi sunt cam ameţită.şi eu mă gândesc să nu cumva să-mi induc eu aceste manifestări deoarece îi doresc fff mult un bebe. dar mai aştept :)
1
26-04-2016, ora 08:02
andreeablondy
Nu este medic/terapeut
andreeablondy
Multumesc Cora 17! Sper sa ai acelasi rezultat ca si al meu. Eu mi-am facut pana in ziua a -12-a de intarziere cate un test pe zi si toate au iesit foarte slab pozitive(a 2-a liniuta era aproape inexistenta) in a 13-a zi de intarziere am fost la ginecolog si acesta mi-a confirmat sarcina(mi-a spus ca am facut testele prea devreme) din cate am inteles sunt in farmacii teste mai "sensibile" care pot detecta putin mai devreme sarcina. I-ti doresc raspuns pozitiv :*
0
26-04-2016, ora 10:50
Cora 17
Nu este medic/terapeut
Cora 17
Mulțumesc! La mine a întârziat vreo 5 zile dacă îl calculez ca fiind de 28 de zile. M-am hotărât să mai aştept până după Paşte şi apoi dacă nu vine să merg la doctor. Că şi testele astea am tot citit că sunt cam apă de ploaie uneori.
Paşte fericit îți doresc!
2
23-04-2017, ora 23:11
Mara0123
Nu este medic/terapeut
Mara0123
Felicitari! Si eu am accesi problema. Azi e a 7 a zi cand imi intarzie, am facut pana acum 3 teste de sarcina toate negative. Îmi doresc foarte mult un bebe, de 3 zile am greturi aproape toata ziua, chiar si varsaturi, urinez mai des, ma doare spatele, sanii mi-au crescut, deja mi-e mic sutienul care l-am cumparat acum o luna. Pana pe 6-7 nu pot sa merg la un control pentru ca nu sunt in tara. As vrea sa va intreb dacă va rog sa imi raspundeti, a-ti avut simptome de genul? Oare as putea fi insarcinata si la test sa nu se vada înca? Chiar nu știu ce sa mai cred. Va doresc multa sanatate dumneavoastra și bebelusului si sarcina usoara! Si ma rog la Bunul Dumnezeu sa primesc și eu aceeasi veste ca și dumneavoastră!
0
16-10-2017, ora 22:41
Alessiasv
Nu este medic/terapeut
Alessiasv
Buna, am și eu nevoie de niște păreri, daca am avut contact sexual pe 1 octombrie in timpul in care Eu eram in perioada de fertilatiei si mi a intarziat ciclul 6 zile adica pe data de 12 oct si mie imi Venea normal pe data de 7 de fiecare data, si cand mi-a venit a fost deschis la culoare, putin si a durat 4 zile credeti Ca pot fi insarcinata? Un test de sarcina am facut in a cincea zi de la intarzierea ciclului dar a iesit negativ.
0
17-10-2017, ora 19:49
Danielafr.
Nu este medic/terapeut
Danielafr.
Buna ziua am favut dragoste si nu mai sunt virgina si trebuia sa imi vina menstruatia acum 2 zile si nu mio venit da imi curge ceva lichid alb... si ma mai doare burta din cand in cand...facut 2 testé si o iesit negativ..sunt insarcinata...?...
0
06-11-2017, ora 13:18
Amalia ramona
Nu este medic/terapeut
Amalia ramona
Buna fetelor, poate ma puteti ajuta si pe mine...oarecum pot sa zic ca am intrat deja in faza aceea de a deveni disperata...bun, inainte de toate ma numesc amalia, eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil...eu, inainte cu doua saptamani, minim o saptamana inainte de fiecare menstruatie pe care am avut o, sanii mei erau foarte tari si durerosi, imi apareau cosuri, si cu vreo 2 zile inainte de menstruatie aveam asa niste ameteli de efectiv trebuia sa ma tin de ceva...bun, acum ca v am spus in mare simptomele mele, sa va prezint si problema mea. Luna aceasta, nu mi a venit, trebuia sa imi vina sambata pe 4 deci deja am 2 zile intarziere si 2 teste facute dar bineinteles negative unul l am facut vineri si unul astazi cu prima urina...si sincer eu chiar nu pot sa inteleg de ce nu imi vine ciclul(nici nu vreau sa mai vina 9 luni) si de ce inca nu am nici un simptom premenstrual.poate puteti sa ma ajutati..stiu ca am scris prea mult dar sincer asa cred eu ca m am putut face inteleasa..
0
09-11-2017, ora 15:50
Amalia ramona
Nu este medic/terapeut
Amalia ramona
Nu ma poate ajuta si pe mine nimeni? De dimineata iar am facut un test dar tot negativ...eu sper inca...dar imi e frica sa nu sper degeaba(la intarzierea ciclului vreo 9 luni asa)
0
07-12-2017, ora 16:42
Ally27
Nu este medic/terapeut
Ally27
Buna Amalia, sunt in acceasi situatie si eu, imi doresc un bebe foarte tare. Ultima menstruatie am avut’o pe 5 noiembrie, regulat. Am avut insa o sangerare usoara roz timp de 3 zile incepand 23/11, crampe si dureri de cap. Dup cele 3 zile am inceput sa experimentez greata special noaptea. Sanii sunt moi si nu am simptome de menstruatie am facut 2 teste, primul l’am facut pe 5 si al doilea astazi si sunt negative. Nu stiu cat sa mai astept ! Doamne ajuta ! Sper ca tu ai deja raspunsul dorit !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul