Există șansa să fiu însărcinată?

05-05-2024
madalina4567
Nu este medic/terapeut
madalina4567
Bună ziua! Pe data de 30 Martie doar ce terminasem menstruația și am avut contact sexual neprotejat, dar el nu a ejaculat înăuntru(a ejaculat la 10 minute după retragere, dar nu în apropierea vaginului). A doua zi am început să am scurgeri maro, am făcut și un test de sarcină după 3 zile de scurgeri, a ieșit negativ, aceste scurgeri au ținut până pe 6 Aprilie când am început să sângerez abundent cu cheaguri, această sângerare abundentă a ținut până pe 11 Aprilie. Am mai făcut 2 teste de sarcină, la 3 săptămâni și jumătate după contactul neprotejat, ambele negative. Am o aplicație care îmi spune ca menstruația ar fi trebuit sa îmi vina pe 4 Mai, dar încă nu a venit. Am început sa am și simptome premenstruale-acnee pe fata și piept, crampe abdominale, o oarecare presiune în zona de jos a abdomenului, un apetit crescut, dar fără simptome de sarcina. Am avut mereu un ciclu oarecum neregulat și în ultimele 6 luni, am luat pastila de a doua zi mai des decât ar trebui. Sunt însărcinată?
3 comentarii
0
05-05-2024, ora 23:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va puneti in pericol mare sanatatea daca luati pilula de a doua zi mai mult de o data pe an.
Vizionati pe youtube videoul Pilula de a doua zi Cum se ia Dr ginecolog Cristina Buzgar de la Yoni Wellness.
Testul de sarcina se face la 7 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat, altfel nu e relevant.
La ciclu menstrual neregulat puteti ramane insarcinata oricand.
Se poate ramane insarcinata la orice contact sexual neprotejat din cauza lichidului preseminal sau ejaculator care contine spermatozoizi si care se elimina la inceputul actului sexual.
Dupa inceperea vietii sexuale trebuie mers la control ginecologic anual cu test Papanicolau, ecografie intravaginala, test secretii.
Sangerarea cu cheaguri din perioada 6-11 aprilie nu a fost normala. Mergeti la control ginecologic obligatoriu si nu mai luati pilula de a doua zi ca mijloc de contraceptie. Faceti o mare greseala.
0
06-05-2024, ora 00:35
madalina4567
Nu este medic/terapeut
madalina4567
Multumesc mult pentru răspuns! Dar totuși, eu am făcut ultimele 2 teste la 3 saptamani și jumătate după contactul sexual neprotejat și au fost negative. Sa înțeleg ca sunt relevante?
0
06-05-2024, ora 00:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da. Sunt relevante.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul