Mi a întârziat menstruația 13 zile
Buna ! Sunt foarte agitata in privința menstruației care mi a întârziat 13 zile și deși am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu având o relație mai de lunga durata, care nu a ejaculat in mine, mi am făcut 2 teste de sarcina care au ieșit negativ. Acum întrebarea mea este dacă as putea rămâne însărcinată prin lichidul preejaculator cum am mai tot auzit.. poate suna aiurea dar nu sper sa pot primi un răspuns concret.
1 comentarii
Buna Larisa!
In general se poate sa ramai gravida si din lichidul preejaculator, insa daca ai facut testul si ti a dat negativ de 2 ori, atunci nu esti gravida.
Am mai intalnit situatii din acestea. Este vorba cel mai probabil de o dereglare la nivel hormonal.
Eu te pot ajuta in acest sens prin terapia Bowen. Aceasta terapie te va regla si hormonal.
Neculae Ene
------------*
(*modificat de admin)
In general se poate sa ramai gravida si din lichidul preejaculator, insa daca ai facut testul si ti a dat negativ de 2 ori, atunci nu esti gravida.
Am mai intalnit situatii din acestea. Este vorba cel mai probabil de o dereglare la nivel hormonal.
Eu te pot ajuta in acest sens prin terapia Bowen. Aceasta terapie te va regla si hormonal.
Neculae Ene
------------*
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Col uterin scurt
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 1Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie