Mi a întârziat menstruația 13 zile
Buna ! Sunt foarte agitata in privința menstruației care mi a întârziat 13 zile și deși am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu având o relație mai de lunga durata, care nu a ejaculat in mine, mi am făcut 2 teste de sarcina care au ieșit negativ. Acum întrebarea mea este dacă as putea rămâne însărcinată prin lichidul preejaculator cum am mai tot auzit.. poate suna aiurea dar nu sper sa pot primi un răspuns concret.
1 comentarii
Buna Larisa!
In general se poate sa ramai gravida si din lichidul preejaculator, insa daca ai facut testul si ti a dat negativ de 2 ori, atunci nu esti gravida.
Am mai intalnit situatii din acestea. Este vorba cel mai probabil de o dereglare la nivel hormonal.
Eu te pot ajuta in acest sens prin terapia Bowen. Aceasta terapie te va regla si hormonal.
Neculae Ene
------------*
(*modificat de admin)
In general se poate sa ramai gravida si din lichidul preejaculator, insa daca ai facut testul si ti a dat negativ de 2 ori, atunci nu esti gravida.
Am mai intalnit situatii din acestea. Este vorba cel mai probabil de o dereglare la nivel hormonal.
Eu te pot ajuta in acest sens prin terapia Bowen. Aceasta terapie te va regla si hormonal.
Neculae Ene
------------*
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere ciclu 3 luni
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 4intarzierea menstrei
- 9Menstruatie intarziata 3 luni, secretie de culoare maronie incepand de ieri!
- 4motiv de ingrijorare... mi-a intarziat cu 5 zile
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 0sunt insarcinata???
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 1Întârziere menstruație
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 2Posibila sarcina?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 1CM intarzie
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 2Anticonceptionale
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: