miopia in sarcina

Buna ziua! Am 29 ani, am miopie -5 si sunt insarcinata. Imi spune cineva daca pot naste normal sau prin cezariana? Va multumesc! Alina
1 comentarii

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Miopia si nasterea
- 3atacul de panica, frica de anestezie
- 4Miopia si astigmatism
- 2Miopie
- 6nelamurire: vreau sa dau la Academie si am miopie
- 4Miopie -0, 75 - se vindeca doar cu ochelari?
- 4Dilema: miopie sau hipermetropie?
- 4operatie laser ochi
- 2operatie corectarea miopiei
- 8intrebare pentru un oftalmolog: imbunatatirea vederii prin alimentatie
- 2Operatie cu laser pt miopie
- 2operatie laser miopie
- 0miopie forte
- 2miopia
- 2Miopie copil 15 ani
- 1miopie
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 0Miopie, tensiune oculara
- 0Miopie progresiva
- 0Miopia - Imi explica cineva de ce creste dioptria mult?
Mai multe informații despre: Miopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: