miopia si sarcina
Sunt o viitoare mamica insarcinata in 4 luni jumatate, prob mea este ca am miopie -3.25 si dr oftalmolog din Romania ma sfatuit sa fac cezariana pt ca este bn atat pt mine cat si pt copil.Prob este ca eu nu sunt in tara, sunt in Anglia si aici am fost la dr oftalmolog care mi-a spus ca el nu a auzit ca ar fi vreun risc si nu a vrut sa imi dea scrisoare care sa ma ajute mai departe, adica sa pot face operatie de cezariana.Intrebarea mea este ce pot face in cazul de fata, pt ca vreau sa fac operatie de cezariana.va multumesc!
2 comentarii
Buna seara! La o valoare de -3, 25 dioptrii sferice, se indica nastere fiziologica, ideal cu anestezie epidurala ; riscuri exista in cazul miopiei forte ( valoarea dioptriei este mai mare de -8) ; recuperarea este rapida in cazul nasterii fiziologice spre deosebire de cezariana ; daca doresti sa mai ai si altii copii, de asemenea, ar fi bine sa optezi pentru nasterea fizilogica( operatia cezariana presupune cresterea riscului de ruptura uterina in cazul unei sarcini viitoare);numai bine
Buna ziua ! Credeti-ma, ca nu stiu ce sa mai cred, am vb cu dr meu din tara si mi-a spus ca treb sa fac cezariana pt ca in timpul travaliului imi cresc dioptriile si pot da boala copilului.La fel cum si mama mi-a dato mie si surorilor mele, sunt intr-o situatie foarte delicata pt ca vreau ce e mai bn pt copilul meu si pt mine.Sunt speriata pt ca dioptriile imi cresc de la an la an.va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare