Mișcări nocturne bebelus 4 luni
Buna ziua ! Am un băiat de 4 luni cu o greutate actuală de 7.270 kg, alimentat cu lapte praf 5 mese pe zi aprox 1litru lapte ingerat. Nu a avut niciodată pb. cu mancatul. As vrea sa intreb următorul lucru si anume noaptea în stare de somnolență da din mâini și picioare, capul il misca dintr o parte in alta dar mentionez ca ochii nu i are deschiși este intr o stare de somnolență. Nu face toata noaptea. Sunt motive sa ma îngrijoreze? Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua
Nu sunt motive de ingrijorare ! Copilul are o greutate normala pt varsta sa, conform curbei internationale de dezvoltare. Bebelusul Dvs. se afla intr-un continuu proces de adaptare si transformare fizica si nervoasa, care se manifesta divers si in salturi, dar care nu sunt semne de boala. Sanatate !
Nu sunt motive de ingrijorare ! Copilul are o greutate normala pt varsta sa, conform curbei internationale de dezvoltare. Bebelusul Dvs. se afla intr-un continuu proces de adaptare si transformare fizica si nervoasa, care se manifesta divers si in salturi, dar care nu sunt semne de boala. Sanatate !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate