Muscatura de caine netratata
Buna ziua,
Prietenul meu a fost muscat de cainele batran al unui prieten acum 6 luni insa nu a luat niciun tratament (am fost pur si simplu inconstienti!!! ).. Acum rana s-a facut ceva mai mare (cca 3-4 cm), pare mai uscata si il mananca (ma gandesc ca e semn ca s-ar vindeca). Am fost la un medic care i-a dat o crema insa nu s-au vazut rezultate!
Rana nu arata deloc bine acum.. dar cred ca este cam tarziu sa faca antitetanos sau sa ia vreun tratament..
Am inteles ca rabia se poate manifesta si la 1 an dupa ce a fost muscat.. :(
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Prietenul meu a fost muscat de cainele batran al unui prieten acum 6 luni insa nu a luat niciun tratament (am fost pur si simplu inconstienti!!! ).. Acum rana s-a facut ceva mai mare (cca 3-4 cm), pare mai uscata si il mananca (ma gandesc ca e semn ca s-ar vindeca). Am fost la un medic care i-a dat o crema insa nu s-au vazut rezultate!
Rana nu arata deloc bine acum.. dar cred ca este cam tarziu sa faca antitetanos sau sa ia vreun tratament..
Am inteles ca rabia se poate manifesta si la 1 an dupa ce a fost muscat.. :(
Cum ma sfatuiti sa procedez?
1 comentarii
Daca aveti posibilitatea consultati un medic homeopat.Daca nu vizitati http://sanatate.findtalk.net/forum.htm pentru mai multe sfaturi si ajutor.Multa sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune: