NASTERE NATURALA SAU CEZARIANA?
Buna ziua.Sunt insarcinata in saptamana 27.In uma cu un an am nascut natural un fat mort la 40 de saptamani, cauza decesului intrauterin dubla circulara de cordon ombilical.In prezent am colul inredeschis d la 20 de saptamani si indicatia de repaus la pat.
Intrebarea mea este:pentru a evita repetarea tragediei cum ar fi mai bine sa nasc:prin cezaiiana sau natural?Intreb asta gandindu-ma la faptul ca in timpul travaliului s-ar putea sufoca iar copilasul. Mentionez ca nasterea trecuta a fost indusa cu oxitocina si s-a produs in aproximativ 3 ore.
As aprecia enorm daca mi-ati raspunde.
Va multumesc anticipat.
Intrebarea mea este:pentru a evita repetarea tragediei cum ar fi mai bine sa nasc:prin cezaiiana sau natural?Intreb asta gandindu-ma la faptul ca in timpul travaliului s-ar putea sufoca iar copilasul. Mentionez ca nasterea trecuta a fost indusa cu oxitocina si s-a produs in aproximativ 3 ore.
As aprecia enorm daca mi-ati raspunde.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
1. Este preferabil, atat pentru copil cat si pentru mama, ca nasterea sa fie naturala, cu exceptia cazurilor speciale in care este indicata cezariana (prezentatie pelvina, etc, etc).
2. Schimbati medicul. Cautati unul care sa nu induca nasterea in functie de cand e el de garda. Intre sintagma "nastere naturala" si sintagma "nastere indusa cu oxitocina" exista contradictie.
2. Schimbati medicul. Cautati unul care sa nu induca nasterea in functie de cand e el de garda. Intre sintagma "nastere naturala" si sintagma "nastere indusa cu oxitocina" exista contradictie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare