nastere normala sau cezariana?

06-03-2009
sita
Nu este medic/terapeut
sita
Acum 6 ani si jumatate am nascut un baietel perfect sanatos prin nastere normala. Din pacate, vaginul a suferit mai multe rupturi precum si perineul. Peste cateva saptami voi aduce pe lume o fetita!
Intrebarea este daca voi naste normal..asa cum imi si doresc..ruptura de perineu si rupturile vaginale se vor produce din nou?
Este recomandata in acest sens nasterea normala, avand ca antecedent cele relatate mai sus?
2 comentarii
0
06-03-2009, ora 19:50
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
puteti opta si pentru cezariana ca sa fiti sigura ca totul va fi Ok.
mama mea ne-a nascut pe ambii prin cezariana, nici nu i se cunoaste operatia si ne-a povestit ca s-a refacut extrem de repede dupa operatii.
sa aveti nastere usoara si un copilas sanatos!
0
07-03-2009, ora 14:39
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Ideal ar fi sa ai un ginecolog bun care sa te poata sfatui...Cezariana are si ea riscurile si dezavantajele ei.Dar daca, totusi, nu mai exista posibilitatea unei nasteri normale cezariana este o optiune...
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul