nelamurire
Buna ziua, ma numesc Anca si am o nelamutire sau mai multe:am luat o perioada anticonceptionale si in ultima luna nu am mai facut pauza de o sapt si am mai luat inca 2 sapt pt o amanare a ciclului, in momentul de fata au mai trecut inca 2 sapt si inca nu mi-a venit menstruatia!ar trebui sa ma ingrijorez si sa merg la medic sau sa mai astept?astept un rasp, multumesc frumos
3 comentarii
probabil v-aţi dereglat, pentru că a doua folie trebuia să o luaţi până la capăt şi apoi să faceţi pauză. Puteţi sa mai aşteptaţi câteva zile şi mergeţi la un medic dacă nu apare menstruaţia. după 2 săpt din folie aţi făcut pauză şi aţi început apoi alta?
Nu, nu am mai luat si nici nu mai am de gand ca vreu sa raman insarcinata si de asta incerc sa urmaresc cat mai bine schimbarile.Multumesc mult oricum.Mai puteti sa-mi spuneti daca ar trebui sa-mi fac un anumit tip de analize pt a putea ramane insarcinata mai repede!
Aşteptaţi să şi revină ciclul la normal. în general dacă nu sunt probleme nu ar fi nevoie de nicio analiză, veti putea rămâne gravidă în mod normal.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Col uterin scurt
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 1Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie