Neoplam mediastinal
Tatal sotiei mele a facut in urma cu doi ani o radiografie pulmonara, in urma careia s-a emis dg de suspiciune de neoplasm pulmonar.Internat intr-un spital local de pneumoftiziologie, a facut tratament intensiv cu antibiotice si starea s-a ameliorat.Am facut si un CT, in urma caruia medicii au spus ca e o supuratie pulmonara, i s-au administrat alte antibiotice corespunzatoare.Doi ani lucrurile au mers bine, pana cand starea s-a deteriorat trepatat, am insistat pe un alt examen CT si acesta a relevat un neoplasm mediastinal(bloc adenopatic secundar, cu prinderea de bronhie si tumora de cativa cm, parca 5-6 cm).S-a facut prima cura de citostatice...la putin timp, o saptamana, a decedat...As vrea sa stiu mai multe despre cancerul mediastinal si care erau sansele daca se instituia de la inceput un tratament specific, poate chiar chirugical, pe langa chimioterapie si radioterapie.A murit prea repede pentru a-i face o mediastinoscopie, asa cum le-am sugerat medicilor...Si-mi tot framant constiinta.Ma poate ajuta cineva?
0 comentarii
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Cancer pulmonar ! Nu recomand radioterapia!! Oncologii sunt niste macelari fara scrupule!
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.