neurochirurgie

03-09-2010
meganne
Nu este medic/terapeut
meganne
am consultat 3 medici dar toti dau diagnostice diferite cine cunoaste un neurochirurg bun va rog sunt din Braila multumesc
5 comentarii
0
03-09-2010, ora 20:03
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Aveti spital de neurochirurgie in Braila? sau te intereseaza din Iasi de exemplu?
0
04-09-2010, ora 18:16
meganne
Nu este medic/terapeut
meganne
de oriunde dar vreau un medic bun
0
04-09-2010, ora 21:53
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Pentru a-ti recomanda un neurochirurg f bun tb. sa ne spui ce pb. de sanatate ai...
0
05-09-2010, ora 00:10
radicus
Nu este medic/terapeut
radicus
Din cate inteleg exista suspiciunea unui gliom sau rezultatele analizelor sunt interpretate diferit. Un neurochirurg foarte bun ar fi prof. dr. Florian Stefan de la clinica de neurochirurgie din Cluj-Napoca. E unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara. Normal, e departe Clujul, poate iti recomanda cineva un medic bun mai aproape de Braila.
0
01-02-2013, ora 19:19
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
din pacate nu este o sectiune buna a acestui forum, nu cred ca vei gasi foarte mult ajutor intrucat sansele ca aici, pe aceasta sectiune, sa intre un neurochirurg sunt minimale. ai foarte multe intrebari si niciuna in legatura cu subiectul acestei sectiuni si anume cancerul. ai incercat pe una din celelalte sectiuni ? cred ca trebuie sa fie una (cel putin) si acolo trebuie sa insisti.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.