neurochirurgie
am consultat 3 medici dar toti dau diagnostice diferite cine cunoaste un neurochirurg bun va rog sunt din Braila multumesc
5 comentarii
Aveti spital de neurochirurgie in Braila? sau te intereseaza din Iasi de exemplu?
Pentru a-ti recomanda un neurochirurg f bun tb. sa ne spui ce pb. de sanatate ai...
Din cate inteleg exista suspiciunea unui gliom sau rezultatele analizelor sunt interpretate diferit. Un neurochirurg foarte bun ar fi prof. dr. Florian Stefan de la clinica de neurochirurgie din Cluj-Napoca. E unul dintre cei mai buni neurochirurgi din tara. Normal, e departe Clujul, poate iti recomanda cineva un medic bun mai aproape de Braila.
din pacate nu este o sectiune buna a acestui forum, nu cred ca vei gasi foarte mult ajutor intrucat sansele ca aici, pe aceasta sectiune, sa intre un neurochirurg sunt minimale. ai foarte multe intrebari si niciuna in legatura cu subiectul acestei sectiuni si anume cancerul. ai incercat pe una din celelalte sectiuni ? cred ca trebuie sa fie una (cel putin) si acolo trebuie sa insisti.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Cancer pulmonar ! Nu recomand radioterapia!! Oncologii sunt niste macelari fara scrupule!
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.