noduli limfatici umflati
acum 1 luna am facut o infectie urinara si 2 noduli limfatici de la nivelul plicii inghinale s-au umflat, fiind durerosi. am luat agumentin, 2g/zi timp de 8 sau 9 zile...la recomandarea medicului de familie. infectia a trecut, nodulii nu ma mai dureau si era de asteptat ca ei sa revina la normal. unul si-a redus aproape complet dimensiunea...iar celalalt mai putin. oricum...sunt mult mai proeminenti la palpare, decat in cealalta plica inghinala. care ar putea sa fie problema?!
1 comentarii
In urma unor infectii, ganglionii limfatici pot ramane inflamati pentru mai mult timp. Dar pentru linistea dvs, mergeti si faceti o ecografie a acestor ganglioni precum si cateva analize de sange(hemoleucograma cu formula, VSH, proteina C reactiva). Rezultatele bune va vor linisti(chiar daca ganglionii vor mai ramane inca mult timp palpabili) Multa sanatate si vesti bune! Mentionez ca nu sunt medic dar m-am lovit de o astfel de problema.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara