nu am activitate cardiaca in 6 saptamani
Buna ziua, sunt nou pe acest site motiv pt care as dori sa primesc un rasp sau chiar mai multe, sotia mea este insarcinata in 6 saptamani, in 2 zile hcg-ul din sange a scazut de la 28.000 de unitati la 25.000, doctorita spunandu-i ca trebuie sa se interneze si sa faca ulterior avort, exista sanse pt ceva afirmativ in cazul sarcinii sau trebuie facut urgent avortul, in ce baza se face avortul, se poate elimina medicamentos sau este nevoie de metode mult mai dureroase, multumesc mult pt eventulele rasp
4 comentarii
Fetita mea la 6 saptamani nici macar nu s-a vazut la ecografie si acum are 2 ani si e perfect sanatoasa. Prietenei mele la 5 saptamani i-a zis unul din cei mai renumiti doctori ca nu va putea duce sarcina si acum are o fetita de 4 luni sanatoasa. Asa ca eu cred ca mai bine sa asteptati sa aibe sarcina 8 saptamani cand se vede cel mai bine. Nimeni nu are dreptul sa ia viata- un avort inseamna a-ti ucide propriul copil. Daca intr-adevar sunt probleme sarcina se opreste singura in evolutie. Dar ar fi mare pacat sa va omorati copilul.
Hormonul de crestere e in scadere, multumim pt sfat dar va dati seama ca nu vrem sa ne omoram propriul copil, ni-l dorim atat de mult
Acum depinde de rezultatul ecografic- dc nu are activitate cardiaca inseamna sarcina oprita in evolutie...Refaceti ecografie, vb cu medicul, luati o a doua parere.
buna ziua!am 6 sapt si un pic de sarcina, sunt in strainatate, , abia sapt viitoare am primul control la doctorul meu, , , dar pana joi am intampinat ceva probleme...luni si marti am avut ceva pete maronii si marti seara mam prezentat la spital...diagnostic..iminenta de avort...mau oprit in spital 2 zile..cand sami dea drumu sa plec miau mai facut un control...au spus ca nu are inca activitate cardiaca...sunt un pic cam speriata, , , acum fac pauza...am eliminat orice efort fizic.stau numai in pat, , , nu am dureri nici sangerari nimic...sper sa fie bn...se vede f greu la eco...nu imi poate spune nimic concret, , stau cu sufletul la gura...ne dorim enorm acest bebe.la cate saptamani sar putea auzi inimioara?am sanse sa o aud joia viitoare?..
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare