Nu am primit ajutor cand am avut nevoie de el

27-08-2018
Stefan.zysz
Nu este medic/terapeut
Stefan.zysz
Cand am fost internat pentru ca eram suspect de infectie cu hepatita B la Institutul National de Boli Infectioase „Profesor Dr. Matei Bals” am fost repartizat la Alina Elena Orfanu.

Vreau sa scriu aici pentru oricine ajunge sa ia contactul cu aceasta "doamna", a fost o experienta absolut oribila!

Nu mi-a explicat nimic legat de boala mea, chiar si cand am intrebat. Doar m-a intrebat daca ma duc la prostituate, intrebare care nu este la locul ei, si evident nu am fost niciodata la nici o prostituata dar ea avea deja o preconceptie stabilita si nu ii pasa de ce spuneam eu.

Dupaaceea am intrebat-o de un tratament viral specific hepatitei, am mai citit si pe internet, si mi-a raspuns ca daca nu ma duc sa caut si sa imi cumpar singur ea "nu se baga" (evident ca parafrazez). Apoi a plecat din salon cu dezinteres evident si cu ochii dati peste cap.

Absolut oribila experienta, mi-a lasat impresia ca nu este destul de calificata si mai ales interesata de situatia nimanui din salon.

Feriti-va de Alina Elena Orfanu! Poate ramaneti cu o infectie in corp care putea fi tratata, si dupaia poate faceti complicatii de la infectie. Aveti grija!

Doresc sa ajut orice persoana care citeste aceasta postare prin a impartasi experienta mea. Nu mai merge in Romania cu astfel de doctori!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.