Nu ia în greutate corespunzator
Buna ziua! Bebelușa născută la termen cu 2700gr si externata cu 2540gr alaptata exclusiv. Acum are 10 luni si 6820gr. I.am făcut analize de sânge, urina si au iesit bine. Pediatrii la care am fost mi.a spus sa continui cu alaptatul si sa pun accent pe diversificare. Laptele praf daca incerc sa.i dau nu vrea deloc. A avut si o perioadă de vreo 3 saptamani in care abia abia a acceptat mâncarea din cauza dinților. Mai adaug si faptul ca este foarte activă. Ce este de facut? Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua
Urmati sfatul medicilor pediatrii si, in plus, scoateti cat mai mult fetita la aer sau, in perioada ploioasa, aerisiti cat mai des camera ei. Dati copilasului suc natural, stors recent (citrice, mar, morcov), zilnic. Succes !
Urmati sfatul medicilor pediatrii si, in plus, scoateti cat mai mult fetita la aer sau, in perioada ploioasa, aerisiti cat mai des camera ei. Dati copilasului suc natural, stors recent (citrice, mar, morcov), zilnic. Succes !
O scot afara zilnic, stau la tara la curte. Multumesc frumos pt. răspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bebe de 5 luni a luat putin in greutate
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 3crestere in greutate bebelus
- 5bebe 11 luni nu ia in greutate
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 1greutate bebelus 5 luni
- 4Nu ia in greutate
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 4Greutatea bebelusului
- 2Bebe 4 luni si trei saptamani -manaca 60 ml la o masa !!!!
- 0Baietel de 6 luni doar 4, 6kg
- 0Greutate bebelus la 4 luninsi 3 saptamani
- 1Stagnare in greutate fetita 5 luni
- 6Greutate mica
- 0Bebe 7 +
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 1Sugar(2-12luni)
- 1Bebe 3 luni ia putin in greutate
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: