Nu mai scap de candidoza !!!
Buna, de cativa ani nu scap de candidoza. Povestea mea e urmatoarea : am observat ca imi curge din vagin o scurgere alba si mirositoare. Am fost la medic, acesta mi-a prescris Canesten Gyn 3 ovule. Am administrat unul in prima seara, pana dimineata acesta se topise înăuntru. In a doua seara, dupa ce am introdus ovulul, dupa o ora am mers la toaleta, iar acesta s-a scurs eliminat (fiind tot intreg). Dupa cateva luni, am fost iar la medic si i-am povestit ce s-a intamplat. Mi-a spus sa mai iau o doza, sa cumpar din nou Canesten. L-am cumparat, le-am introdus oe toate, iar dupa am avut niste frisoane si o febra, si abia de mai puteam sta in pucioare. Acum nu vreau vreau sa ma aud de niciun medic. Oricum nu isi dau interesul. Intrebarea mea este : spuneti-mi va rog, cu ce ovule/pastile scap se candidoza asta ? Mancarimi sau usturimi nu am, doar scurgerea asta alba si mirositoare.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6candidoza recidivanta
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 7candidoza generalizata
- 4candida sau altcva????
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 11In urma unui tratament cu antibiotice am facut candita si imediata o uretrita
- 3Tratament Candida Albicans si Trichomonas Vg.
- 7Pot sa pastrez sarcina?
- 4candidoza la femei
- 0cred ca am candida...
- 7Candida genitala - fara contact sexual
- 5tratament candida
- 4Intarziere mestruatie
- 0Omicral, stare de rau, sa iau in continuare?
- 2lipsa tratament candidoza bucalagat
- 8Candida candidoza - orala!
- 1Tratament candida si alcool
- 0Balanita
- 6Candida dupa ciclu
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza Candida albicans tratament pentru candidoza candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: