nu mananc mult dar ma ingras!

buna ziua! am si eu o nedumerire...am 1, 66 m inaltime si 61 kg. de profesie sunt bucatar..problema e k uneori mananc o data pe zi, iar alteori doar "ciugulesc"..iar uneori (rar se intampla asta) sa mananc de 2-3 ori pe zi... nu am mese regulate doarece timpul nu imi permite asta.. ma pot ingrasa si pe baza de stres? Mutumesc!
3 comentarii

grasime se depune pe brate, burta, picioare

scrie pt medici si CE varsta ai,
sa poata...
sanatate
sa poata...
sanatate

Buna ziua,
sigur ca va puteti ingrasa, nu numai de stres ci si din "ciuguleli" si lipsa de miscare (nu cred ca faceti sport daca nu aveti timp sa mancati). Daca ciugulelile sunt bogate in calorii (covrigi, pateuri, cateva chiftelute, snitel, sucuri, dulciuri), luate haotic, singura masa este seara tarziu, iar in restul zilei va infometati practic organismul, acesta isi scade mult metabolismul bazal, adica arderile, iar ceea ce mancati, chiar daca pare putin, se depune.
sigur ca va puteti ingrasa, nu numai de stres ci si din "ciuguleli" si lipsa de miscare (nu cred ca faceti sport daca nu aveti timp sa mancati). Daca ciugulelile sunt bogate in calorii (covrigi, pateuri, cateva chiftelute, snitel, sucuri, dulciuri), luate haotic, singura masa este seara tarziu, iar in restul zilei va infometati practic organismul, acesta isi scade mult metabolismul bazal, adica arderile, iar ceea ce mancati, chiar daca pare putin, se depune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce nu se ingrasa?
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 3dieta de slabire.. am inceput sin nou sa iau in greutate
- 2ingrasare dupa dieta
- 4ce pot face?
- 4pufarinele si grisinele ingrasa?
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 4nu prea mananc, dar ma ingras
- 5cum ma pot ingrasa?caz disperat!
- 4mult prea slaba...
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 3Lexotanul ingrasa?
- 0ingrasare excesiva intr-un timp scurt!
- 5am 27 ani si 45 kg... ce trebuie sa fac sa ma ingras?
- 6copil (11 ani) dependent de dulciuri
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 0SUBPONDERAL - Am indicele masei corporale de 16.05
- 3sunt prea slaba...
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 2As dorii o lamurire
Mai multe informații despre: ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: