Nu stiu ce problema am...
Buna ziua. Am urmat la inceputul lunii acesteia un tratament pt. helicobacter, respectiv 5 zile amoxicilina+controloc si inca 5 zile claritromicina+tinidazol+controloc. In ultimele 3 zile de tratament m-am trezit cu febra, 39 grade, fara niciun simptom care ar fi putut indica vreo afectiune, infectie, etc. Singurul lucru care m-a deranjat a fost stomacul, dar nu a fost nimic deosebit fata de reactiile obisnuite simtite din cauza bacteriei. Am fost la un medic internist care mi-a recomandat o serie de analize. Nu a fost cazul de vreo colagenoza, m-a controlat amanuntit de lupus sau orice afectiune care ar fi putut da vreun semn. Mi-am facut EKG si ecocardiograma si eco transvaginala si au iesit ok. Am fost si la recoltat Papanicolau si astept rezultatele. Analizele de urina mi-au iesit bine, deci putem exclude vreo infectie urinara. In schimb, analizele de sange nu sunt grozave...Am VSH 20 la 27 de ani, fibrinogen 399 la limita maxima de 400, granulocite % 41.2 la limita minina de 45 si eozinofile % 7.95 la limita maxima de 7. Ma puteti ajuta cu o parere, va rog ? Mentionez ca mi-am facut acum 2 luni si analize coproparazitologice si au iesit ok.
Va multumesc !
Va multumesc !
1 comentarii
Nu este cazul sa te sperii de boli noi care vin de altundeva. Simptomele tale sunt de fapt efectele adeverse clare tocmai de la tratamentul luat si care nu iti va aduce decat probleme noi si nicidecum vindecare.
Invata mai bine de la ceilalti care au trecut prin aceste tratamente inutile si daunatoare si poti sa te astepti cu o rata de 100% ca nu vei scapa nici de helicobacter si nici de problemele cu stomacul cu astfel de medicamente.
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=121id_cat=29id_prod=16886anc=123215
Daca nu schimbi pe medicina naturista sau homeopata vei trage mult dupa astfel de tratamente si vei ajunge din lac in put si din put in mlastina cu fiecare tratament nou. Invata din experianta rea a altora inainte sa suferi si inutil. Medicina e oarba si nu stie ce face, macar tu ca pacient ar trebui sa sti ca nu cei care vand si prescriu aceste medicamente vor suferi ci TU !
Doar nu crezi ca trei toxine chimice ca claritromicina+tinidazol+controloc - si care distrug stomacul (scrie chiar pe ele) si alte lucruri importante dand o GRAMADA de reactii adverse in corp te pot vindeca vreodata chiar la boli de stomac ! ? ALOOOO ???
Invata mai bine de la ceilalti care au trecut prin aceste tratamente inutile si daunatoare si poti sa te astepti cu o rata de 100% ca nu vei scapa nici de helicobacter si nici de problemele cu stomacul cu astfel de medicamente.
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=121id_cat=29id_prod=16886anc=123215
Daca nu schimbi pe medicina naturista sau homeopata vei trage mult dupa astfel de tratamente si vei ajunge din lac in put si din put in mlastina cu fiecare tratament nou. Invata din experianta rea a altora inainte sa suferi si inutil. Medicina e oarba si nu stie ce face, macar tu ca pacient ar trebui sa sti ca nu cei care vand si prescriu aceste medicamente vor suferi ci TU !
Doar nu crezi ca trei toxine chimice ca claritromicina+tinidazol+controloc - si care distrug stomacul (scrie chiar pe ele) si alte lucruri importante dand o GRAMADA de reactii adverse in corp te pot vindeca vreodata chiar la boli de stomac ! ? ALOOOO ???
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara