nu stiu exact ce e
buna ziua am mici probleme din cand in cand ma mai inteapa inima dar nu e exact inima e in dreptul inimii dar mai aproape de mana, si tot o data cu astea ma ia cate o durere scurta de mana stanga mai mult la intebrat, ma mai ia si cu frisoane mai ales calduri. as vrea sa stiu in mare cam ce e am facut acum o luna o electrocardeograma si nu aveam nimic
1 comentarii
as mai completa la acest mesaj faptul ca acum o luna am fost depistat de sinuzita.aveam cam aceleasi simptome plus o durere foarte tare de cap care incepuse de pe la ora 15 si m-a tinut pana la 3. si in seara aia am fost la urgenete eram speriat. acolo mi-au facut electrocardiograma mi s-a spus ca nu am nimic la inima mi-au luat si sange pentru analize si apoi mi-au facut diazepam cu agocalmin si cu grucoza in vena m-au linistit si m-au trimis la alt spital. ajuns la neuro m-a intrebat doctorita daca am ceva eu nu mai aveam nimic pentru ca eram amortit, la urgente mi-au scris pe biletul de externare ca am facut atac de panica pentru ca vazusem un film (asta mi se pare o mare prostie) durerea de capo aveam de mai de mult iar atacul de panica tine intre 5 si 30 de min. am ajuns acasa am adormit si dimineatza cand m-am trezit ma simteam la fel de rau ca si in seara in care am fost la spital dupa 2 zile ma duc la clinica studenteasca acolo mi s-a spus ca am sinuzita si am inceput un tratament am fost si la control si aia mi-a trecut sau cel putin nu ma mai deranjeaza. acum as vrea sa stiu in mare despre ce am scris mai sus ( sunt si fumator si mai servesc din cand in cand o cafea)
Alte subiecte recente din această secțiune: