numar redus de trombocite

29-11-2009
Ambonsarado
Nu este medic/terapeut
Ambonsarado
Am un nr redus de trombocite, in jur de 55000, ce as putea face sa creasca?
Multumesc
3 comentarii
0
23-02-2010, ora 00:31
dalya2
Nu este medic/terapeut
dalya2
Am citit mesajul tau si ce pot sa iti spun decat sa mergi la un medic hematolog sa iti faca analize si sa iti recomanda un tratament, ca asa de unele sigure nu cresc, sau asteptand vreo minune nu, eu am ajuns la urgenta cu 10000 de trombocite si m-a tinut cam mai bine de jumate de an in spital si in tot acest tim datorita imunitatii scazute am suferit mai multe operatii.Deci mergi la medic daca nu ai fost pana acum!SANATATE!
0
23-02-2010, ora 16:58
Ambonsarado
Nu este medic/terapeut
Ambonsarado
Multumesc pt raspuns. Mi s-a spus sa ma internez pt investigatii adica biopsie din osul stern cam asa ceva...Daca sunteti buna sa imi spuneti totusi ce tratament si investigatii ati facut, si daca va simtiti mai bine si ce simptome ati avut. Va multumesc mult.
0
28-02-2010, ora 12:20
valentinamandea
Nu este medic/terapeut
valentinamandea
In timpul sarcinii, am avut numarul de trombocite foarte mic, undeva pe la 80.000. Am facut tratament la Fundeni cu Dexametaxona. In urma tratamentului acestea au crecut, dar dupa o vreme scadeau si iarasi faceam o cura de dexametaxona. Asta a fost in cazul meu. Cel mai indicat ar fi sa mergi la Fundeni, daca esti din Bucuresti, sunt aici medici foarte buni si intelegatori care in urma investigatiilor pot gasi o rezolvare a problemei tale.Nu neglija insa, deorece un numar mic de trombocite, poate pune in pericol viata si pot porni hemoragii (trombocitele fiind responsabile de coagularea sangelui), care apoi nu mai pot fi controlate. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: