o fii bb, n-o fii?
mi-a intarziat cm 9 zile, am cm regulat, este prima data cand intarzie, am dureri de spate, dar le aveam si inainte, imi este somn mai mereu dar si inainte aveam o problema cu somnul, am o secretie alba, nu abundenta cateva picaturi zilnic, am facut 2 teste, unul in urma cu aproximativ 2 sapt, iar altul acum 4 zile ambele negative, am usoare dureri de cap si poate o pofta de mancare noaptea pe care n-o aveam, o fii bb?
3 comentarii
Daca testul a iesit negativ, nu sunt motive de ingrijorare.
nu vreau sa te ingrijorez dar daca recunosti ceva simptome din lincul de mai jos du-te la ginecolog
http://www.copilul.ro/sarcina/probleme-sarcina/Totul-despre-sarcina-ectopica-a3012.html
http://www.copilul.ro/sarcina/probleme-sarcina/Totul-despre-sarcina-ectopica-a3012.html
Din cate am citit pe net secretia alba se numeste ciclu alb si apare inainte de menstruatia propriu-zisa. Poate fi si o dereglare hormonala, daca te simti rau mergi imediat la ginecolog, daca nu, asteapta, poate fi o intarziere.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sex in prima zi dupa terminarea menstruatiei
- 18problema cu prietena mea
- 11Intarzaierea menstruatiei dupa sexul protejat
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 13contact sexual neprotejat?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 5sex dupa metoda calendarului... as putea fi insarcinata?
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 0sunt însărcinată?
- 2pot fi oare insarcinata?
- 0secretie roz
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? simptomele de sarcina