o interpretera a unei hemoleucograme la un bebe de 2 luni

08-12-2014
gianina123
Nu este medic/terapeut
gianina123
Buna seara... am aflat acum rezultatale, care sunt si modificate, si daca vede cineva mesajul acesta pana maine, sa ma linisteasca cumva, as fi recunoscatoare. Bebele are laringita si la analiza au iesit urmatoarele care nu se incadreaza, dar nu stiu ce inseamna:
MONO # - 2.64 (0-1.0)
MONO% - 23.4 (0-10)
RBC. - 3.01 (3.3-5.3)
HGB. - 9.2 (10.7-17.1)
HCT. - 27.7 (33-53)
MPV. - 678 (150-400)
PCT. - 0.64 (0.12-0.44)
Creatinina
Serica. -0.38 (0.4-1.0)
Fosfataza
Alcalica -647 (40-600)
Fier(sideremie) - 27(63-200)
Astea sunt modificate, restul sunt in limite...imi poate spune cineva ce inseamna?? Va multumesc
1 comentarii
0
11-12-2014, ora 19:09
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Medicul pediatru va va da tratament pentru o infectie respiratorie superioara de cauza virala si va aprecia natura anemiei(din pacate testarea sideremiei NU este elocventa).Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hemoleucograma - informații pacient
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.