o sa mai pot avea un copil dupa atatea probleme
buna sera as dori sa stiu ce set de analize pot face inainte de sarcina tinand cont ca am pierdut 3 sarcini.1 la22 saptamani, o alta la 26 saptamani oprite in evolutie si cea mai grava la32 de saptamani un fat de 3.2oogr.cu hidrocefalie masiva si macromegalie.de unde atatea probleme numai dumnezeu poate stii ca nu am avut probleme de sanatate si avem un baietel de 11 ani olimpic la romana si la matematica.varsta mea nu o sa mai imi permita mult timp deoarece merg pe 36 de ani.deci sunt cam limitata.
3 comentarii
ar trebui facuta o examinare genetica atat pentru Dvs cat si pentru sotul Dvs, poate ca este o anomalie genetica recessiva si de acea aveti un copil sanatos
Trebuie efectuat un set complet de analize sangvine, inclusiv MTHFR, gena PAI, gena KIR, apoi setul de investigatii hormonale si cele de la nivelul colului, vaginului(examen. Microscopic pe frotiu, exam.culturi, Chlamydia, Mycoplasma si Ureaplasma).
Medicul Dvs.ginecolog va indica dacă trebuie sa consultati un medic hematolog sau de alta specialitate, in funcţie de rezultatul investigatiilor.
Medicul Dvs.ginecolog va indica dacă trebuie sa consultati un medic hematolog sau de alta specialitate, in funcţie de rezultatul investigatiilor.
buna seara si va multumesc pentru timpul acordat o sa urmez sfaturile si o va mai deranjez in functie de nelamuriri.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare