o sa mai pot avea un copil dupa atatea probleme

21-11-2013
comane
Nu este medic/terapeut
comane
buna sera as dori sa stiu ce set de analize pot face inainte de sarcina tinand cont ca am pierdut 3 sarcini.1 la22 saptamani, o alta la 26 saptamani oprite in evolutie si cea mai grava la32 de saptamani un fat de 3.2oogr.cu hidrocefalie masiva si macromegalie.de unde atatea probleme numai dumnezeu poate stii ca nu am avut probleme de sanatate si avem un baietel de 11 ani olimpic la romana si la matematica.varsta mea nu o sa mai imi permita mult timp deoarece merg pe 36 de ani.deci sunt cam limitata.
3 comentarii
0
22-11-2013, ora 10:17
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ar trebui facuta o examinare genetica atat pentru Dvs cat si pentru sotul Dvs, poate ca este o anomalie genetica recessiva si de acea aveti un copil sanatos
0
24-11-2013, ora 11:24
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Trebuie efectuat un set complet de analize sangvine, inclusiv MTHFR, gena PAI, gena KIR, apoi setul de investigatii hormonale si cele de la nivelul colului, vaginului(examen. Microscopic pe frotiu, exam.culturi, Chlamydia, Mycoplasma si Ureaplasma).
Medicul Dvs.ginecolog va indica dacă trebuie sa consultati un medic hematolog sau de alta specialitate, in funcţie de rezultatul investigatiilor.
0
24-11-2013, ora 18:33
comane
Nu este medic/terapeut
comane
buna seara si va multumesc pentru timpul acordat o sa urmez sfaturile si o va mai deranjez in functie de nelamuriri.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul