oare e o problema mare ??

24-03-2013
Petrinni
Nu este medic/terapeut
Petrinni
buna seara. sunt un tanar de 30 de ani, as vrea sa intreb despre o problema care o am, sau asa cred eu ca e problema. de cand ma stiu am doar un testicol, sau cel putin de cand tin eu minte, e vorba de testicolul din partea stanga, dar simt in zona parului pubian un alt testicol, oare care sa fie problema ca nu il am in scrot ? de rusine nu am vorbit niciodata cu parinti de aceasta problema si nici nu am fost la un medic, precizez ca am o viata sexuala normala. ce ma sfatuiti sa fac?
2 comentarii
0
24-03-2013, ora 22:50
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Consultati un urolog, este singurul care va poate stabili diagnosticul si eventual tratament...nu aveti de ce sa va fie rusine, organele genitale nu se deosebesc cu nimic de celelalte, asa ca...curaj si sa auzim vesti bune..
0
24-03-2013, ora 23:20
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna seara. Se pare ca unul din testiculule dvs. nu a coborat in scrot si se afla inca in cavitatea abdominala. Acest fenomen poarta numele de criptorhidie. Trebuia sa discutati cu parintii, nu-i nicio rusine. Trebuia sa mergeti la medic si printr-o interventie chirurgicala va puteati rezolva problema in copilarie. La varsta de acum, nu sunt sigura ca mai e posibil. Oricum, trebuie sa fiti monitorizat de un medic, anual. Riscul sa dezvoltati cancer de testicul este de 20 de ori mai ridicat fata de barbatii care au ambele testiculele coborate in scrot. Evident, nu trebuie sa va alarmati, eu va spun toate aceste lucruri pentru a va determina sa lasati rusinea de-o parte si sa consultati un urolog. Trebuie sa luati in calcul riscurile pe care le presupune aceasta afectiune si sa actionati la indrumarea unui medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul