Obraz rosu bebe 8 luni

Buna seara, am un baietel de 8 luni si de vreo saptamana are obrazul drept mai rosu ca si cand s-ar înroși de la frig si este putin aspru, iar stângul nu este asa rosu ca celalalt. Sunt perioade cand ii trece si apoi iar se înroșește, si asta fara sa il scot afara, la frig. Am incercat si i-am dat cu apa termala pe obrajiori dar nu vad nici o schimbare, am pus si putina crema de gălbenele, dar la fel. De la ce ar putea fi si cu ce i-as putea da ca sa nu mai fie asa rosu si aspru?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eczema sau altceva?
- 4pata rosie pe mana... eczema?
- 4Eczema sau ce?!
- 3Eczema si vopsitul parului
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 7eczema pe fata
- 5de aproape 2 ani am o eczema scrot care supureaza periodic
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 0Eczema picior
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 1eczema?