Oferta finatare apartura medicala

12-03-2008
alexandra.oancea
Nu este medic/terapeut
alexandra.oancea
Oferta se adreseaza medicilor si investitorilor care doresc sa dezvolte o activitate medicala pe cont propriu: cabinete medicale, clinici, spitale private, inclusiv societatilor recent infiintate care in mod normal nu s-ar putea incadra in conditiile stricte oferite de banci.
finanteaza proiecte medicale private sau in parteneriat public-privat cu valori cuprinse intre 5000 EURO si 10 milioane EURO.
Oferta se diferentiaza de competitia sa prin aceea ca nu ofera doar suportul financiar, ci si consultanta tehnica (oferta larga de echipamente si consiliere in alegerea celei mai bune variante) si manageriala (studiu de fezabilitate, plan de afaceri). Un alt aspect important este faptul ca este singura companie care poate asigura un management integrat de proiect. Cabinetele, policlinicile, spitalele private si centrele de imagistica sunt predate "la cheie" clientului in cazul in care acesta solicita acest pachet integrat.
Ehipamenta finantate
ATI
Balneofizioterapie
Cardiologie
Chirurgie estetica
Chirurgie generala
Dermatologie
Ecografie
Endoscopie
Imagistica
Laborator
Medicina muncii/ Medicina de familie
Mobilier medical
Neurologie
Oftalmologie
ORL
Obstretica/ginecologie
Sterilizare
Stomatologie pentru mai multe detalii puteti trimite mail pe adresa alexandra.oancea@creditteam.ro sau la numarul de tel 0755015242/0726865240
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.