Operatie chist ovarian 9cm in sarcina

04-11-2016
APULUM
Nu este medic/terapeut
APULUM
Buna ziua,
Am o dilema totala.sunt in saptamana 11-a de sarcina si din pacate pe ovarul drept am o frumusete de chist de 9cm (descoperit la primul control odata cu confirmarea sarcinii la 5 saptamani, am urmat tratament cu arefam dar nu a crescut nu s-a micsorat) acum nu stiu ce decizie sa iau medicii la care am fost unii au spus ca cel mai bine e sa fac operatie si sa indepartez chistul in saptamana 14-16 recomandat (exista riscul sa se torsioneze/sparga implicit sa pierd sarcina) alti medici au spus ca pot merge pana la capat si sa operez chistul odata cu nasterea - risc minim.
Daca puteti sa-mi dati un sfat va multmesc anticipat.
1 comentarii
0
09-11-2016, ora 10:00
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua,

decizia tratamentului pe timpul sarcinii este recomandat sa o luati impreuna cu medical specialist care va urmareste sarcina. Incercati sa ajungeti cat mai repede la medical obstetrician si sa evaluate impreuna care sunt indicatiile terapeutice in situatia dvs., sunt mai multe indicatii medicale insa este important sa va vada medical curant si sa va recomande conduit terapeutica

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: