Operatie deviatie si rinoplastie gresita?rog un raspuns | Forumul Medical ROmedic

Operatie deviatie si rinoplastie gresita?rog un raspuns

22-12-2016
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna seara, in luna aprilie am fct o operatie de deviatie de sept, cornete, rinoplastie (indreptarea setului si ridicare varf), procedura inchisa.. dupa aceasta interventie am avut numai probleme cu respiratul, mai rau ca inainte, am folosit apa de mare si tot ce mi s a indicat, dar dgb, imi simt nasul sufocat uneori si nod in gat.. Luna trecuta am ajuns si la urgente cu tensiune scazuta, ameteli, oxigen prost, am facut traheobronsita si mi s a declansat si un astm. Luni de zile dr m a asigurat k e ok operatia, ca trebuie sa nu mai fie zona inflamata, de unde, dupa 9 luni, simt k respir f prost. Am consultat un alt ORL care mi a zis ca am rinita atrofica, am urmat tratamentul dt cu Rinopanteina, sare de mare, in zadar. La ultimul consult, dr care m a operat mi a zis cu seninătate ca am cartilajul mai moale si ca vrea sa mi intervina putin, sa mi puna niste grefe, ca asta e solutia.
Vă rog, da ti mi un sfat, dr a zis ca e o chestie minora, imi revin f rpd, fara mese, nimic, plus ca eu la o sapt trebuie sa calatoresc cu avionul pt ca este nunta sorei mele, ar fi vreo problema calatoria? Dr a spus ca nu. Asta se considera o rinoplastie secundara?? Am fct si CT la care mi a iesit un chist sinusal de cativa mm si hipertrofia mucoasei nazale stangi. Efectiv nu stiu cum sa mai procedez, m am programat din nou la alt orl pt o alta părere. Sa fi fost anumite probleme cu operatia si nu mi-a spune dr? Celalalt dr orl ist a spus ca septul e ok si ca exista spatiu de respirat, dar ca mucoasa e terminata, numai ca eu simt ca mi se lipesc narile la mijloc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: