operatie unghie picior
Buna ziua.
Am un baiat de 14 ani care de-a lungul timpului si-a taiat unghiile incorect. Acum a facut o infectie la unghia mare de la piciorul stang care dureaza de 2 luni, am tratat-o cu Betadina, Baneocin, Rivanol, etc.si medicii ii recomanda operatie.Arata mai bine decat atunci cand a inceput, dar nu cedeaza. Are dureri, sangereaza si puroiaza.Credeti ca ar exista un tratament ca sa evite operatia?
Totodata as dori sa va intreb daca anestezia injectabila locala este dureroasa si daca are anumite riscuri?
Va multumesc.
Am un baiat de 14 ani care de-a lungul timpului si-a taiat unghiile incorect. Acum a facut o infectie la unghia mare de la piciorul stang care dureaza de 2 luni, am tratat-o cu Betadina, Baneocin, Rivanol, etc.si medicii ii recomanda operatie.Arata mai bine decat atunci cand a inceput, dar nu cedeaza. Are dureri, sangereaza si puroiaza.Credeti ca ar exista un tratament ca sa evite operatia?
Totodata as dori sa va intreb daca anestezia injectabila locala este dureroasa si daca are anumite riscuri?
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1unghii cu probleme
- 36 unghii bolnave
- 6unghii cu un canal longitudinal - e vreo problema?
- 3Nu ii mai cresc unghiile!!!
- 4Unghie operata~ajutor
- 3exfolierea unghiilor
- 5unghia de la picior imi creste in carne
- 6Mi-am prins degetul intr-o usa si unghia e neagra
- 4unghia a fost smulsa? Mai am sanse sa creasca?
- 1Caderea unghiilor
- 1unghie incarnata
- 6Ticuri obsesive necontrolate
- 11Boli sexuale!
- 1Problema unghie picior
- 1Infectie zona mediana unghiala - police
- 1Unghie deformata
- 0Intrebare unghie degetul mic de la picior
- 1Bucata de carne sub unghie
- 3Infecție unghie picior
- 5Ajutor! Ma doare unghia de la degetul mare de la picior
Mai multe informații despre: Unghia