operatie unghie picior
Buna ziua.
Am un baiat de 14 ani care de-a lungul timpului si-a taiat unghiile incorect. Acum a facut o infectie la unghia mare de la piciorul stang care dureaza de 2 luni, am tratat-o cu Betadina, Baneocin, Rivanol, etc.si medicii ii recomanda operatie.Arata mai bine decat atunci cand a inceput, dar nu cedeaza. Are dureri, sangereaza si puroiaza.Credeti ca ar exista un tratament ca sa evite operatia?
Totodata as dori sa va intreb daca anestezia injectabila locala este dureroasa si daca are anumite riscuri?
Va multumesc.
Am un baiat de 14 ani care de-a lungul timpului si-a taiat unghiile incorect. Acum a facut o infectie la unghia mare de la piciorul stang care dureaza de 2 luni, am tratat-o cu Betadina, Baneocin, Rivanol, etc.si medicii ii recomanda operatie.Arata mai bine decat atunci cand a inceput, dar nu cedeaza. Are dureri, sangereaza si puroiaza.Credeti ca ar exista un tratament ca sa evite operatia?
Totodata as dori sa va intreb daca anestezia injectabila locala este dureroasa si daca are anumite riscuri?
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Experiența mea de rinoplastie secundară
- 1Cineva cu Rinoplastie dr. Calu Alexandru?
- 1Sâni tuberosi intervenție
- 0Care este cel mai bun doctor chirurg pentru operatii estetice masculine?
- 5Ce proceduri estetice imi recomandati?
- 1Anestezie generala tahicardie
- 0Rinoplastie Iasi
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
- 0Implant mamar
- 0Rinoplastie Turcia