ospamoxul????

22-12-2010
gabriella olteanu
Nu este medic/terapeut
gabriella olteanu
Buna ziua,
AS dori sa pun si eu o intrebare d-nei doctor, am un bebe de 10 luni si luni seara bebele meu mi-a vomitat de 2 ori, noaptea se trezea din somn si vomita, ieri am fost cu el la doctor si mi-a spus sa ii dau ospamox 125 mg, de 3 ori pe zi cate o lingurita si bromexin 10 picaturi pe zi de 3 ori pe zi, , tin sa mentionez ca nu are rosu in gat, nu are febra, nici nasul nu ii curge, dar mi-a spus ca a tras aer rece pe nasuc si de aceea a facut asa, ca are o flegma in gat ce nu poate sa rupa.i-am da decat ieri astea, dar ieri nu a mai vomitat, credeti ca ar trebui sa continui cu astea ca nu as vrea totusi sa ii dau la orice pas ospamox, cre din cate am auzit e un antibiotic, ce ma sfatuiti???
2 comentarii
0
22-12-2010, ora 09:20
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Daca ati inceput tratamentul cu Ospamox acesta trebuie continuat 7 zile pana la curatarea completa a infectiei, chiar daca bebe se simte mai bine.
0
22-12-2010, ora 09:23
gabriella olteanu
Nu este medic/terapeut
gabriella olteanu
Multumesc d-na doctor
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul