Paradontoza - ce varianta sa aleg?

14-07-2015
MadalinaBB
Nu este medic/terapeut
MadalinaBB
Buna seara, am vizitat in total 4 medici stomatologi; doi dintre ei m-au diagnosticat cu boala parodontala si mi-au propus interventia chirirgicala de chiuretare pt fiecare dinte in parte. Ceilalti doi mi-au propus refacerea tratamentului de canal pt dintii cu nervul deja scos, detartraj, coenzima Q10 de 60 mg si apa de gura plus implant unde este cazul...e adevarat ca este mult mai comod sa merg pe varianta din urma insa nu sunt sigura ca ar fi si cea mai buna. Care este parerea dvs? Daca detaliile nu sunt suficiente, adresati-mi intrebari in plus. Multumesc.
1 comentarii
0
12-08-2015, ora 15:31
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
O radiografie panoramica ar fi utila pentru a intelege mai bine ce aveti in cavitatea bucala precum si un consult. E destul de greu sa dau un raspuns folositor cu adevarat fara sa vad.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: