Parodontoza

https://photos.app.goo.gl/8LTZ83tXQ8oZTVc49 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti parerea dvs in legatura cu radiografia atasata in link si cu faptul ca mi s-a spus prompt ca nu mai e nimic de facut, decat sa se extraga dinții si...proteza. Dintii au ( unii) putina mobilitate, iar, de curand am suferit un accident in urma caruia am ramas fara un dinte din fata sus, despre care mi s- a spus ca nu se poate înlocui pentru ca nu sunt buni dintii învecinați. Mi-ar placea sa cred ca mai sunt si alte solutii. Dvs ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat, o zi frumoasa !
2 comentarii

Buna ziua,
Puteti cere si parerea unui parodontolog.
Puteti cere si parerea unui parodontolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Paradontoza? help
- 4chiuretaj subgingival in camp inchis sau este un chiuretaj de mantuiala?
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 3gingivita? paradontoza?
- 9parodontoza? in cat timp evolueaza?
- 1Tratament Paradontoza
- 1Parodontoza
- 1Am inceput de parodontoza ?
- 1Durere gingii, paradontoza
- 1Parodontoza agresiva - optiuni terapeutice multiple
- 2Extractii multiple la parodontoza
- 6Am parodontoza sau nu?
- 15Urgent: am doua masele lasate deschise
- 0Tratament paradontoza