parodontoza?

07-07-2015
Ella Blk
Nu este medic/terapeut
Ella Blk
In ultimul an au inceput sa imi iasa maselele de minte si au inceput si problemele gingivale, la inceput s-au inflamat si am facut o infectie la incisivi, pana la aceasta data nu am avut probleme stomatologice deloc si neexperimentata fiind am stat aproape o sapt cu infectia ce mi-a mancat gingia si in final incisivul a cazut.Tin sa spun k am fost la dentist in perioada infectiei.Un dentist mi-a spus foarte senin ca nu stie ce am iar infectia se tot intindea...am fost de 2 ori mi sa dat acelas rasp..ba chiar ma trimis la institut sa mi se recolteze pt teste...fost...trebuia programare si au un program f scurt.Implicit mam intors la dentist unde o colega binevoitoare a aruncat o singura privire in gura mea spunand k am o infectie si mi-a prescris antibiotic.Multumesc dar prea tarziu.dintisorul tot a cazut.Nu dintisorul cazut este problema...ci infectia.tot revine acum se intinde pe gingia inferioara.am mai luat antibiotic sa retras akm a revenit.nu mai stiu ce sa fac.va rog ajutor...cineva?
2 comentarii
0
24-07-2015, ora 23:04
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
ce varsta aveti?
0
12-08-2015, ora 15:29
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Recomandarea mea ar fi sa va faceti o radiografie panoramica la toata cavitatea bucala si sa ne o trimite-ti pe email ca sa va pot da un raspuns cat mai aproape de adevar si de nevoia dumneavoastra.
Si din cate inteleg aveti nevoie de un specialist pe parodontologie si chirurgie. Parodontologie pentru a putea rezolva treaba cu infectiile gingivale si chirurgie pentru a face ceva cu molarii de minte care de cele mai multe ori dau multe alte probleme care pot fi evitate prin scoaterea lor.Pentru ca din cate inteleg din povestea dumneavoastra acesti molari au declansat ceea ce aveti acum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: