Pete pe corp- bebelus 6 luni
Buna ziua,
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 2Puncte rosii pe piele
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4Pata rosie pe coapsa
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 4pete rosii si acnee
- 28pete rosii pe fata
- 3pete rosii in zona pubiana
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 3pete rosii in zona axilei
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 0Pete roşiatice pe corp, pentru d-nul Midorin42
- 0dureri musculare, pete rosiatice, ulceratii in apropierea gurii
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 1I-a aparut din senin, o pata pe picior rosie care il ustura
- 3Pete rosii, lichid transparent.
- 1Panel alergii alimentare
- 3Pete rosi fără mâncărimi
- 1Pete roșii pe piept
- 1Pete rosiatice pe piele
Mai multe informații despre: Alergia alimentara la copii Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: