Pete pe corp- bebelus 6 luni
Buna ziua,
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27alergie aparuta la efort sau la cald
- 5pete rosii pe fata
- 19pete rosii dupa baie
- 3Pete rosii neregulate
- 3Pete rosi pe piele si se inmultesc...
- 6sensibilitate a pielii
- 4pete rosii si acnee
- 39pete rosii pe piele
- 0Pete roşiatice pe corp, pentru d-nul Midorin42
- 2pete rosii pe corp aparute pe fond nervos??
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 2Pete rosii pe mana.
- 2Boala de piele agravanta
- 0Pata rosie(bubite rosii) pe partea dorsala a bratului + foto
- 2eruptie cutanata
- 2Pete rosii pe picioare
- 0Ce poate fi? febră, niste pete roșii pe piele, îl mănâncă tare
Mai multe informații despre: Alergia alimentara la copii Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: