pete rosii pe capul penisului

Buna seara, cam de o saptaman mi-au aparut pe capul penisului si penis pete rosii insotite de mancarime..mebtionez ca petele de pe capul penisului s-au mai inrosi.Intrebarea mea este, ce ar putea sa fie, din ce cauza si daca exista un unguent pe care sa il folosesc.
5 comentarii

Poate fi o ciuperca.
Persoana de la care v-ati pricopsit ce are ? A fost la ginecolog ? Si-a facut testul secretiei ?
Ar trebui sa mergeti la medicul de familie si cu trimitere la medicul Dermatolog.
Pina atunci puteti da Search pe Forum "pete rosii pe capul penisului" in caseta cu buton portocaliu dreapta sus. Urmariti postarile dr. dermatolog Mihalache care are numele de user midorin42.
Persoana de la care v-ati pricopsit ce are ? A fost la ginecolog ? Si-a facut testul secretiei ?
Ar trebui sa mergeti la medicul de familie si cu trimitere la medicul Dermatolog.
Pina atunci puteti da Search pe Forum "pete rosii pe capul penisului" in caseta cu buton portocaliu dreapta sus. Urmariti postarile dr. dermatolog Mihalache care are numele de user midorin42.

Amandoi trebuie sa mergeti la medic si sa faceti tratament.

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. In urma cu un an si jumatate mam inbolnavit de sculament. Nu amfost la doctor, crezand ca o sa-mi treaca cu tetraciclina, dar nu a fost asa :(. Dupa 6 luni am facut analize si la urina mi sa spus ca am o infectie in corp, doctorul mia dat urinez, am luat acele pastile dar nu am scapat de de infectie, am dureri de cap frecvente, iar noaptea mi se intampla de multe ori sa ma trezesc c cu pinisul in stare de erectie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 2pata alba pe partea stanga a penisului
- 16mancarmi zona vaginala
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 10ce credeti?
- 0O pata pe penis
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 0Probleme la penis
- 2Ajutor: Pete roz Mancarimi zona inghinala
- 0Pete albe pe penis
- 3Problema, pete ale penisului.
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 3Bubiță penis
- 0Piele crapata aspect faina pe penis si baza penisului
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 1Balanita recidiva
- 2Mancarimi si miros neplacut in partea intima !
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala pete pe penis