Pete rosii pe picior

08-03-2012
ancu7za1
Nu este medic/terapeut
ancu7za1
Buna ziua! de o saptamana mi-a aparu pe picior langa genunghi niste pete ca un fagure, apoi am observat k mi-a aparut si pe celalalt picior si sa extins foarte mult. Si sora mea are la fel exact in aceleasi locurii. Nu avem mancarimii nimic. Va rog sa imi spuneti ce as putea sa fac.
3 comentarii
0
21-03-2012, ora 13:55
Anadena
Nu este medic/terapeut
Anadena
Buna ziua,

Am o ruda careia de o perioada buna de timp din 2010, mai exact, ii apar pete rosii si tari, pe picioare, chiar si in talpa, si cateodata si pe alte parti ale corpului, in cap cateodata. Aceste pete initial sunt mici, dar ajung la cativa cm diametru de la o zi la alta. Acum foloseste unguent Diprogenta, care e absorbit f repede, si face ca aceste pete sa se usuca in centru si sa isi micsoreaza diametrul. Dupa o vreme de tratament cu acest unguent cam 2-3 saptamani dispar, dar reapar uneori la cateva saptamani, alterio la cateva luni. In vara anului 2010, a mers la dermatolog timp de 5 saptamini la rand, in fiecare saptamana i-a fost schimbat tratamentul, in final ramanand pe acest ungurent Diprogenta, dar fara sa i se precizeze un diagnostic clar.
De atunci au mai aparut rar, dar de mai bine de 1 luna s-a reactivat boala si petele sunt prezente in special pe pulpe, cu o roseata inchisa, si tari la pipait parca ar fi noduri in interior. Recent a facut analize si nimic suspect nu a aparut.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, ce se mai poate face? Multumesc tare mult.
0
24-03-2012, ora 16:46
dany547
Nu este medic/terapeut
dany547
bună, cel mai bun sfat ce pot să ţi-l dau este să încerci un alt medic dermatolog, o cauză trebuie să fie.
0
26-03-2012, ora 08:39
Anadena
Nu este medic/terapeut
Anadena
multumesc. Asta intentionez sa si fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •