piele descuamata

03-02-2012
florina80
Nu este medic/terapeut
florina80
Buna ziua.Fetita mea are 2 luni si jumatate, si i-au aparut pe spate mici cerculete cu piele descuamata (nu stiu cum sa descriu exact).sa fie cumva vreo ciuperca? Cu ce sa-i dau pe zonele respective? Multumesc mult pt eventuale raspunsuri.
2 comentarii
0
03-02-2012, ora 11:31
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Bună dimineaţa! Este important examenul clinic pentru un diagnostic şi tratament corect, mai ales când este vorba despre un bebe;consultă un medic pediatru. În plus, îţi recomand o igienă locală riguroasă, baie zilnică şi utilizarea unui şampon pentru bebeluşi hipoalergenic ( găseşti la farmacie) şi, după baie, utilizarea unei creme cu gălbenele pentru bebelusi( se găseşte la farmacie); numai bine
0
03-02-2012, ora 12:22
florina80
Nu este medic/terapeut
florina80
multumesc mult pt raspuns.Am urmarit comentariile dvs pe diverse teme, si as vrea sa va intreb unde anume va putem gasi pt un consult.Fetita mai are si pb cu ochisorii, adk are canalele lacrimale infundate si conjunctivita.La un examen la ochi s-a constatt ca are un microb sensibil la gentamicina si de 1 luna ii tot pun in ochi garasone, dar fara rezultat.Am fost si la consul la oftalmologie pediatrica, unde mi-a dat asistenta, fara sa o vada un doctor, o seringa cu un ser, din care sa-i pun de 3 ori/zi, si sa revin dupa vaccinul de 2 luni.Pb este ca nu am reusit sa facem vaccinu nici acum, deoarece ea este mereu racita. Mi s-au parut ff complexe raspunsurile dvs, de aceea as vrea sa venim la un control.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul