pielea bebelusului foarte uscata
Revin cu o alta problema.
Bebelusul meu are pielea uscata pe spate.
Folosesc sapun si ulei baby jonhson.La atingere este aspra. Ce credeti ca trebui sa fac? Astept un sfat de la voi...
Multumesc.
Bebelusul meu are pielea uscata pe spate.
Folosesc sapun si ulei baby jonhson.La atingere este aspra. Ce credeti ca trebui sa fac? Astept un sfat de la voi...
Multumesc.
4 comentarii
de obicei daca vezi vreo reactie tr sa schimbi neaparat produsele eu foloseam la bebe sapun dalin sau sampon si ulei de corp dupa fiecare spalare.sau incearca cu altceva
Bebelusul meu la nastere avea pielea extrem de uscata si mi s-a recomandat klorane, sampon si crema de corp; sunt foarte multumita de rezultate. Sanatate!
Klorane gel pentru par si corp si Klorane lotiune de corp sunt doua produse distincte.Se gasesc doar in farmacii, nu sunt ieftine de loc( aprox 60 RON amandoua), dar se merita sa stii, pt. ca te tin mult. Nu trebuie decat sa pui o picatura de sampon ca face f. multa spuma. Baietelul meu are aproape 8 luni si am folosit din prima zi de viata, recomandat din maternitate, si, pot sa iti spun ca pana acum am folosit doua sampoane si doua lotiuni. Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Ingrijirea pielii bebelusului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: