Pioceanic

27-01-2012
papushyka
Nu este medic/terapeut
papushyka
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine.
Am un baietel de 9 luni, la 7 luni si jum a facut pneumonie suprainfectioasa, am stat in spital apropae 1 luna cu antibiotic Ceflor si Zinacef, si aerosol, tapotaj, bromhexim, dupa o saptamana de venit acasa a facut otita si rosu in gat, i-am dat Zinnat sirop 7 zile, dupa iar o sapt a facut faringita, i-am facut 5 zile Gentamicina(mentionez ca a facut febra de fiecare data, asa am descoperit, ca alte simptome nu avea).Dupa 3 zile de gentamicina iar a facut febra, rosu in gat, secretii care coborau inspre plamani.I-am dat iar 5 zile Lekoclar, salbutamol, expectorant, nurofen.A trecut.Acum, dupa 5 zile de tratament, i-a iesit la exudat faringian efectuat acum 5 zile(inainte de a incepe trat.cu lekoclar)si un stafilococ si pioceanic.Medicul Orl i-a dat picaturi in nas ciprofloxacin, salbutamol, nurofen si atat.La ciprofloxacin a iesit sensibil microbul si la gentamicina.
Eu nu stiu ce sa mai fac?Nu e puternic ciprofloxacin?Acum nu mai are febra, adica de cand am inceput administrarea cu lekoclar nu mai are febra.
Sa-i mai dau?Sa-l las in pace?Ce sa fac?Raceste foarte repede, in conditiile in care nu il scot decat pana la gunoi si inapoi, si nici macar in fiecare zi, asa de 3 ori/sapt.
Mentionez ca i-a iesit si sotului acest germene.
Va scriu la ce este sensibil microbul:Ceftazibim, Ciprofloxacin, Ofloxacin, Levofloxacin, Gentamicina, Tazerin, Ticarcilin, Cefoperazona.
Va rog frumos sa-mi dati un sfat.
Va multumesc!
1 comentarii
0
27-01-2012, ora 16:41
papushyka
Nu este medic/terapeut
papushyka
Aceste picaturi sa i le dau?Cu Ciprofloxacin?
Adaugă un comentariu / răspuns